DOLAR
32,3640
EURO
34,9533
ALTIN
2.325,55
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can’dan İlk Açıklama

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can’dan ilk Açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde 14 ilin belediye başkan adayını açıkladı.

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısından konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ”Hükmeden değil hizmet eden, hâkim değil hizmetkâr, gönül kıran değil gönül yapan bir yönetim anlayışına uygun davrandığımız müddetçe milletimizin desteği hep yanımızda olacaktır.” dedi.

Çevreye ve insana saygılı bir seçim kampanyası yürütme kararı aldıklarını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüntü ve gürültü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini tamamen terk edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından AK Parti Aday Belirleme Komisyonu tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından belirlenen 14 ilin belediye başkan adayını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray ve Ağrı’nın ardından Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can’ın ismini açıkladı ve kürsüye gelen mevcut Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ı tebrik ederek hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Nihat Can ilk açıklamasını Belekoma Haber’e yaptı.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Nihat Can, ”Bugün mutluyuz, heyecanlıyız. Çünkü doğduğumuz büyüdüğümüz kıymetli hemşehrilerimiz ile aynı havayı suyu paylaştığımız, Dirilişin, Kuruluşun Şehri Kutlu memleketim Bilecik’imize ilk günkü aşkla HeyeCAN’la azim ve kararlılıkla yola devam etmenin haklı hazzını, mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Ankara’da AK Parti Genel Merkezimizde; Liderimiz, Devlet Başkanımız, AK Partimizin Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerde Bilecik’imizi belediye başkanlığında aday gösterilerek yola devam etmenin onurunu yaşıyoruz. Bilecik benim şehrim. Bilecik rastgele bir toprak değil. Atalarımızın bize yadigarı olan bu kutlu topraklarda Yeni ve Güçlü Türkiye Yolunda 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hep birlikte ulaşmak için bizlerde var gücümüzle çalışmalarımızı, kararlılıkla hemşehrilerimizin bizlere duyduğu güven ve istikrarla sürdüreceğiz. Bizlere bu görevi tevdi eden başta Cumhurbaşkanımıza, değerli hemşehrilerimize, bu onurlu bayrağı devraldığım sayın vekilimiz Selim Yağcı’ya, il Başkanımız Fikret Karabıyık’a, İlçe Başkanımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kolları Başkanlarımıza, değerli dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizlerde Bilecik’imiz için hemşehrilerimiz için projelerimizi ivedilikle beyan edip hemşehrilerimizin bize verecekleri bu görev ile büyüyen ve yükselen değer Bilecik’i hazırlamaya koyulacağız. CAN’LA BAŞLA İLK GÜNKÜ HEYECANLA durmak yok yola devam…” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantının sonunda  Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılan AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.