DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
ALTIN
2.506,02
BIST
9.479,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Aileler Çocuklarını Göndermek İstemiyor

Aileler Çocuklarını Göndermek İstemiyor. Bilecik’te aileler idmanlara ve maçlara çocuklarını göndermek istemiyor. Ertuğrulspor Kulüp Bakanı Mehmet Ekici koronavirüs salgın tedbirleri nedeni ile ailelerin çocuklarını idmanlara, maçlara göndermek istemediğini ifade etti.

Ertuğrulspor Kulüp Bakanı Mehmet Ekici konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada;

Şu anda dünyada ve ülkemizde yaşanan salgın nedeniyle devletimizin almış olduğu önlemler devam etmektedir. Bunların arasında seyircisiz maçlar, kahvehaneler, barlar, düğün salonları ve benzeri yerler kapatılmıştır. Fakat sportif faaliyetler devam etmektedir.

Şu anda U-19 Ligi oynanmakta olup, 9 takımlı çift devreli 4.haftası ve 12 hafta daha oynanacaktır. Devletimizin aldığı koronavirüs salgın tedbirleri nedeni ile aileler çocuklarını idmanlara, maçlara göndermek istememektedir.

Aynı soyunma odasında giyinilmekte, soyunulmaktadır. Deplasmana aynı araçla gidip gelinmektedir.Aileler çocuğum hasta olursa bunun vebalini kim ödeyecek diye sormaktadırlar.

Zaten şampiyon olan takımlar U14- U15- U16- U17- U19 Türkiye Şampiyonası yapılmayacaktır. Bu sebeple liglerin ileri tarihe alınması veya oynatılmaması sporcu sağlığı için uygun olacağını düşünmekteyiz.

Çünkü müsabaka esnasında ikili mücadelede terleme gibi yakın temas her zaman olacaktır.

 

Koronavirüs salgını nedeniyle şu ana kadar Dünya’da toplam onaylanan vaka sayısı 214.894, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 8.733’e ulaşmış durumda.

Bugün akşam saatlerinde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca twitter hesabından yaptığı açıklamada üzü bir haber vererek, Türkiye’de koronavirüs sebebiyle 1 hastanın daha hayatını kaybettiğini bildirmişti.

Anlık Koronavirüs Haritası

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.