DOLAR
32,3291
EURO
35,0497
ALTIN
2.284,40
BIST
8.980,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

9 Yıldır Aranıyordu ve 16 Yıl Kesinleşmiş Cezası Vardı

Bilecik Jandarma Komutanlığından Başarılı Operasyon

9 Yıldır Aranıyordu ve 16 Yıl Kesinleşmiş Cezası Vardı

Alınan bilgilere göre, kasten adam öldürme, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma, korku, kaygı ve panik yaratacak tarzda silahla ateş etme suçlarından 9 yıldır aranan ve hakkında 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.B. isimli şahıs Bilecik İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında bulunan bir işletmede saklandığı ve barındığı tespit edildi.

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyonda; B.B. isimli şahıs ile bu şahsa ait (1) adet 9 mm. çapında ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait (2) adet şarjör, (23) adet fişek, (2) adet av tüfeği, bu tüfeklere ait (3) adet şarjör, (17) adet fişek, 200 gr. kubar esrar maddesi ile arazide yapılan aramada 32 kök hint keneviri bitkisi ele geçirildi.

 

Şüpheli B.B. sevk edildiği Bilecik Asliye Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca şahsa yardım ve yataklık yapan A.S, O.A. ve E.C. isimli şahıslar hakkında Bilecik Cumhuriyet savcısının talimatıyla soruşturma başlatıldı.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.