DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
30°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C

7 Milyar Liraya Yakın Asgari Ücret Desteği

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen düzenlemeye 7 milyar liraya yakın asgari ücret desteği verileceğini resmi twitter hesabından duyurdu.

7 milyar liraya yakın asgari ücret desteği

İşçilerimize, işverenlerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum

Bakan Selçuk twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ”TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen düzenlemeyle, 7 milyar liraya yakın asgari ücret desteği vereceğiz. İşçilerimize, işverenlerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerinde bulundu

Gazilerimizin beklediği teknik düzenleme kanunlaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önce AK Parti Grup Toplantısında, ”Şehit yakınlarımız ve gazilerimiz başımızın tacıdır. Onların her meselesi ile ilgilenmek en başta gelen görevimizdir.  Bazı Gazilerimizin vazife malulü aylığı için sıkıntılar vardı. Bu sıkıntıları çözecek düzenleme en kısa sürede o da meclise geliyor.” ifadelerinde bulunmuştu.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Gazilerimizin beklediği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği teknik düzenlemenin TBMM Genel Kurulu’nda yapılan oylama neticesi kanunlaştığını belirterek, Kahraman gazilerimize, ailelerine ve milletimize hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.