DOLAR
32,3264
EURO
35,0746
ALTIN
2.300,17
BIST
8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

30 Yıldır Çözülemeyen Tapu Sorunları Çözüldü

30 Yıldır Çözülemeyen Tapu Sorunları Çözüldü

107 Kişi Tapularına Kavuştu

Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih BAKICI yaklaşık 30 yıldır tapu almakta sorun yaşayan vatandaşların bu sorunlarını çözerek tapuları kendi elleriyle teslim etti.

Bozüyük’te ilçe genelinde yaşanan imar sorunları nedeniyle yaklaşık 30 yıldır ev ve arsa tapularını alamayan vatandaşlar yaşanan sorunların çözümlenmesi ile birlikte tapularını almaya başladı. Belediye Başkan V. Fatih BAKICI’nın öncülük ettiği ve Bozüyük Belediye Meclisi İmar Komisyonunun uzun uğraşları sonunda tamamlanarak Belediye Meclisi tarafından kabul edilen 18. Madde uygulaması (arsa ve arazi düzenlemesi) 28 parselde yapılarak 107 tapu çıkarıldı. Vatandaşlar kararın uygulanmaya başlaması ile birlikte de Belediye İmar Müdürlüğü’ne gelerek tapularına kavuştu. Tapuları teslim etmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan V. BAKICI göreve geldiği ilk günden itibaren tek amacının hizmet olduğunu belirterek ilçe genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra imar konusunda da yaşanan sıkıntıları tespit ettiklerini söyledi. Bu konuda mağdur olan vatandaşların mağduriyetlerini çözümlemek adına yoğun bir gayret sarf ettiklerini ve sorunları bir bir çözümlediklerini söyleyen Başkan V. BAKICI verilen tapuların hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Tapularını Başkanlık makamında Başkan V. BAKICI’nın elinden büyük bir mutlulukla alan vatandaşlar “çok şükür ki artık tapularımızı aldık. Yıllardır büyük uğraş verdiğimiz fakat bir türlü sahip olamadığımız tapularımız şu anda ellerimizde. Başkan Vekilimiz Sayın Fatih Bey mağduriyetimizi görerek sorunumuza el attı ve çözüme kavuşturdu. Allah ondan razı olsun” dediler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.