DOLAR
32,3659
EURO
35,0042
ALTIN
2.325,73
BIST
9.085,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

2019’A ÇALIŞAN PERSONELLERİ ZİYARET EDEREK GİRDİ

MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI VE BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN 2019’A ÇALIŞAN PERSONELLERİ ZİYARET EDEREK GİRDİ

Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, 2019 yılına; başta Bilecik Belediyesi olmak üzere, ilimizin çeşitli kurumlarında çalışan personelleri ziyaret ederek, girdi.

Ziyaretlerinde çalışanlara kolaylıklar dileyen Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, çalışanların yeni yılını tebrik etti.

Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman ve beraberindeki heyetin olduğu ziyaret kapsamında Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, 112 Çağrı Merkezi ile Ertuğrulgazi Mahallesi Polis Amirliği Merkezi’ndeki çalışanları ziyaret etti.

Milletvekili Selim Yağcı, ziyaretleri hakkında yaptığı kısa değerlendirmede; ‘’Belediye Başkanımız Nihat Can ve AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanımız Onur Karaman ve beraberindeki kardeşlerimizle birlikte 2019 yılına giren çalışanları ziyaret ettik ve yeni yıllarını tebrik ettik. Cenabı Allah yeni yılı bizlere, ülkemize ve İslam coğrafyasına ve bütün insanlığı huzur, barış ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum’’ dedi.

Yeni Yılın bütün güzellikleri ile birlikte sağlık ve mutluluk getirmesi dileğinde bulunan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’2019’a hoş geldin dediğimiz ilk saatlerde vatandaşlarımızın huzuru, refahı ve güvenliği için görevi başında olan kardeşlerimizin yeni yılını kutladık. Yeni yılın ilk saatlerinde İtfaiye Erlerimiz, Emniyet Mensuplarımızı, Zabıta Ekiplerimiz ve 112 Acil Hizmetleri Personellerimizi ziyaret ettik ve görev başındaki kardeşlerimize işlerinde kolaylıklar diledik. Yeni yılın tüm insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yeni yılımız kutlu olsun.’’ İfadelerini kullandı.

Ziyaretlerinde çalışanlara hediyeler taktim eden Milletvekili Selim Yağcı ve Belediye Başkanı Nihat Can, çalışanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.