DOLAR
32,5826
EURO
34,7975
ALTIN
2.513,17
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

11. ULUSLARARASI BİLECİK TİYATRO FESTİVALİ HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

”11. ULUSLARARASI BİLECİK TİYATRO FESTİVALİ” HAZIRLIKLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Tarih ve Kültür Şehri Bilecik’te gerçekleştirilen ve bu yıl 11’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali’ne hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan ve Bileciklilerden büyük ilgi gören festival, bu yıl kapılarını bütün dünyaya açıyor.

Her yıl onbinlerce tiyatrosever, tiyatronun güzelliğini yaşadığı gibi bu yıl da uluslararası platformda düzenlenecek olan festival, Bilecik’in sesini bütün dünyaya duyuracak.
Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek festival kapsamında Usta ve Duayen tiyatro oyuncuları, Bilecik’teki tiyatro festivalinde bir araya gelecek.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”ULUSLARARASI BİLECİK TİYATRO FESTİVALİ İLE BİLECİK’İN SESİNİ BÜTÜN DÜNYAYA DUYURACAĞIZ”
Gerçekleştirilecek olan büyük organizasyon hakkında kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Bu yıl ilimizde 11’incisini gerçekleştireceğimiz Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivaline ilişkin çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Tiyatronun kalbi yine Bilecik’te atacak. Bu yıl uluslararası platformda düzenlenecek olan festival ile Bilecik’imizin sesini bütün dünyaya duyuracağız. Üzerinde hassasiyetle çalıştığımız ”Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali” için yapılması gereken hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kültür ve Sanat alanında şehrimize büyük katkıları olacak festival kapsamında tiyatroseverleri güzel oyunlar ile buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.