DOLAR
32,3613
EURO
34,9886
ALTIN
2.311,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

ZABITADAN BAYRAM DENETİMLERİ

ZABITADAN BAYRAM DENETİMLERİ

 

Bozüyük Belediyesi Zabıta Ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi ilçe merkezinde denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, tatlı imalatı yapılan üretim yerlerinde, bayram şekeri satışı yapan yerlerde ve halk dolmuşlarında denetim yaptı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın talimatları doğrultusunda yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde ilçede esnafları ziyaret eden zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler; Bozüyüklülerin sağlıklı ve hijyenik şartlarda üretilmiş gıdaları tüketmeleri amacıyla denetimlerini yoğunlaştırdı. Zabıta ekipleri, ilçe merkezinde bulunan unlu ve şekerli gıda üretim yerlerine yönelik denetimleriyle vatandaşların huzurlu bir bayram alışverişi yapmasını sağlıyor. Tatlı tüketiminin arttığı bayram öncesinde yapılan denetimlerin halk sağlığı açısından son derece önemli olduğunu ifade eden zabıta ekipleri, gittikleri üretim yerlerini en ince noktasına kadar denetliyor. Satışa sunulan ürünlerin tazeliğinden, üretim şartlarının sağlıklı ve hijyenik olmasına kadar birçok konuya dikkat eden ekipler, eksikliği bulunan esnafı uyarıyor. Yapılan bütün denetimlerin amacının vatandaşın sağlığını korumak olduğunu dile getiren ekipler; “bayram denetimlerini, vatandaşlarımızın daha güvenli, daha sağlıklı bayram alışverişi yapmaları açısından önemsiyoruz. Yapılan rutin denetimlerin dışında, özel zamanlarda yapılan ani denetimlerle birlikte vatandaşın güvenli bir şekilde alışveriş yapmasını sağlamaya çalışıyoruz” dediler.

Vatandaşların iyi ve kaliteli hizmet almaları amacıyla gerçekleştirilen Halk dolmuşları denetimlerinde ise; araç şoförü tanıtım kartının olup olmadığını, fiyat tarifesi ile bu tarifenin araçta asılı bulunup, bulunmadığını kontrol eden Zabıta ekipleri, Belediye’nin izni olmadan araçların dışına ilan, reklam, duyuru, resim, poster ve süsleme asılıp asılmadığını kontrol etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.