DOLAR
32,4832
EURO
34,9902
ALTIN
2.434,67
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Yıldırım Başvurusunu Gerçekleştirdi

Ankara Bilecikliler Derneği Başkanı Üzeyir Yıldırım, 7 Haziran Genel Seçimlerinde aday olabilmek için, aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Daha önce ki seçimlerde de AK Parti’den aday ve adayı olan Yıldırım, siyasi hayatına AK Partide başladığına ve AK Parti’de son bulacağına dikkat çekerek, nefer olarak çalışacağını dile getirdi.

AK Parti il Binasında İl Başkanı Kadir Bayrak’a başvuru formunu teslim eden Yıldırım, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi,

“7 Haziran 2015 milletvekili seçimlerinin Bilecik’imize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 2001 yılında başlayan siyasi hayatım 2015 yılına geldiğimiz noktada Ak Parti ile birlikte devam etmektedir. Partimizi 2001 yılında kurduğumuzda bir nefer olarak çalışmaya geldik, partimizi büyütmek için gayret sarf ettik. Bu neferliğimizi aldığımız terbiye doğrultusunda devam ettirdik. Hiçbir zaman partimizi yalnız bırakmadık. Buna Bilecik ve genel merkezimiz şahittir.Bugün buraya geliş gayemiz, hizmet olayında er olarak da hizmet edersiniz, komutan olarak da hizmet edersiniz. Biz bugün buraya rütbeyi yükseltmeye geldik. İlimizin teşkilatları teveccüh gösterirse 2015 seçimlerinde 2 milletvekili çıkarmak için çaba sarf edeceğiz. Aday olalım ya da olmayalım bu mücadelemizi devam ettireceğiz. Bundan sonra er de olsak milletvekili de olsak başka bir görevde de olsak bu noktadayız. Çünkü biz bu yolculuğa bir dava hareketi olarak bakıyoruz. Ak Parti bir dava hareketidir. Başarılı olmasının temel nedeni de dava hareketine sadakat gösteren sadık insanlar dolayısıyla olmuştur. Bu sebeple bu davamızdan hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Benim bir farklılığım olduğu kanaatindeyim. Ankara’da olmama rağmen Bilecik’le bağımı hiçbir zaman kopartmadık. 2001 yılında gelip partimizin burada kuruluşuna öncülük yaptık. 2005 yılından beri Ankara Bilecikliler Dernek Başkanlığını sürdürüyorum. Bilecikli hemşerilerimize her türlü işlerinde yardımcı olduk. Bilecik’te 2 yıl kent konseyi başkanlığı sürdürdüm. Bilecik’ten uzak değiliz. Hem Bilecik’ten hem teşkilatlarımızdan bu süreç içerisinde destek bekliyorum. Bu seçimler ülkemiz için bir dönüm noktasıdır. Partimiz için değil ülkemiz için bir dönüm noktasıdır bunun da bilincindeyim. Bu harekete dava olarak baktığımız için hep birlikte el birliği ile mücadelemizi devam ettirip partimizi başarıya ulaştıracağız.”

Yıldırım’ı ailesi ve sevenleri de başvurusunda yalnız bırakamadı.

ü3 ü1 ü2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.