DOLAR
32,4918
EURO
34,7643
ALTIN
2.490,07
BIST
9.560,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

YENİDEN GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ İNŞA ETMEYE HAZIRIZ

YENİDEN GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ İNŞA ETMEYE HAZIRIZ
Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl teşkilatı olarak 15 Şubat Pazar günü il kongremizi gerçekleştirme kararı almış bulunmaktayız. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğimiz kongremizden, Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlenerek çıkacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Kongremize sayılı günler kala tüm halkımızı davet etme vesilesiyle yapmış olduğum açıklamamda, ülkemizin içerisinde bulunduğu vahim duruma da değinmeden edemeyeceğim. Açılım safsatalarıyla milletimiz uyutulurken, “Şehit haberi gelmiyor” yalanlarıyla teröristlerin önü açılmıştır. Teröristler faaliyetlerine her geçen gün hız verirken, ülkemiz adeta bölünmenin eşiğine getirilmiştir. Ak Parti’li vekillerce reklam arası olarak görülen Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez ayrılıkçılar ve teröristler için ayrıcalıklar sağlanmış, teröristbaşı Apo’nun bile serbest bırakılacağı konuşulmaya başlanmıştır. İmralı’da yatan bu bebek katilinden “Sayın Öcalan” diye bahsedenler bugün eli kanlı teröristi ‘barış güvercini’ ilan etmişlerdir.
“Apo’yla görüşen şer……” diyen bir siyasi partinin genel başkanı, kendi söyledikleri ile çelişmiş, görüşmelerin yapıldığı kabul edilmiştir. Terörist katil Apo, bugün Türkiye Cumhuriyeti’ni tehdit eder hale gelmiştir. Başbakanlık koltuğunda oturan zat; “açılım, demokrasi paketi, yeni Türkiye” gibi söylemlerle bin yıllık kardeşlik hukukumuzu bozmaya çalışmaktadır.
Ama yüce Türk milleti bu oyunu bir gün bozacaktır. “Milliyetçiliği ayaklar altına alıyoruz” diyen siyasi iradeye “Artık yeter” diyerek Akp’ye yol verecektir. Milletimiz gerçekleri görecek, bu cennet vatanı yönetmesi gereken Milliyetçi – Ülkücü harekete iktidar yolunu gösterecektir. Milliyetçi Hareket Partisi; “Vatanımın ha ekmeğini yemişim, ha uğruna bir kurşun” diyerek vatana can, bayrağa kan veren yiğitlerin partisidir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin bozkurtları, asenaları; bıkmak, usanmak, yılmak, yorulmak bilmeyen neferleri Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde yeniden güçlü Türkiye’yi inşa etmeye hazırdır. Bizler, Ülkücü hareketin temsilcileri olarak bu ülkeyi yönetecek kadrolarla hazırız, beklemedeyiz.
Kongremize siz değerli Bilecik halkını, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in şu sözleri ile davet ediyorum; “Ben Türk Milletini,Sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, rüşvet ve hile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenlerine, ahlâktan mahrum bir hürriyete, tefecilige, karaborsaya yer veren bir iktisadi yapıya çağırmıyorum.Türklük şuur ve gururuna, İslâm ahlâk ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısacası hak yolu, hakikât yolu, Allah yolu’na çağırıyorum.”
Milliyetçi – Ülkücü Hareketin adım adım iktidara yürüdüğü kutlu yolda gerçekleştireceğimiz olağan il kongremizde bir ve beraber olmak dileklerimle. 15 Şubat 2015 Pazar günü saat 13.00’te Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’ne tüm halkımızı davet ediyoruz. Partimizde görev almaya hazırlanan tüm ülküdaşlarıma saygılarımı, muhabbetlerimi sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene!
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ
Bilecik İl Başkanı
Mehmet Yılmaz

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.