DOLAR
32,3423
EURO
35,1164
ALTIN
2.307,30
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Yeni Xperia serisi eğlenceyi en üst seviyeye taşıyor

Sony’nin yenilenen tasarımı ile dikkat çeken Xperia™ serisi, akıllı telefonda eğlenceyi en üst seviyeye taşıyor

Xperia XZ2, içeriklerinize hayat veren genişletilmiş 5.7 inç HDR Full HD+ ekranı, güçlü stereo hoparlörleri ve yepyeni Dinamik Titreşim Sistemi ile duyularınızı büyüleyen en kapsamlı eğlence cihazı. Motion Eye™ kamera, bir akıllı telefonda[i] dünyanın ilk 4K HDR Film kayıtve Full HD 960FPS Süper yavaş çekim özelliklerine sahip.
Dünyanın en kompakt akıllı telefonu[ii] XZ2 Compact, genişletilmiş 5 inç HDR Full HD+ ekranı, en son Motion Eye kamera deneyimi ve Sony’nin gelişmiş AV teknolojileri ile premium performans sunuyor.
Ultra yüksek hassasiyetli yepyeni çift kamera teknolojisi, MWC’de ilk kez görücüye çıktı.
Büyük bir heyecanla beklenen kablosuz “açık kulak” stereo mikrofonlu kulaklık Xperia™ Ear Duo, müzik dinlerken ortam sesini de duymayı sağlayan “Çift Dinleme” teknolojisi ile dikkat çekiyor.

MWC, 26 Şubat 2018 – Sony Mobile, Xperia’nın mühendislik ve tasarımında eşsiz bir evrime imza atarak bugün amiral gemisi ürün yelpazesine iki yeni akıllı telefon, Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compact’ı eklediğini duyurdu. Ayrıca büyük merakla beklenen kablosuz “açık kulak” stereo mikrofonlu kulaklık Xperia Ear Duo’u kullanıma sunduğunu açıkladı.

Kullanıcılarına bugüne kadarki en kapsamlı eğlence deneyimlerini sunma üzerine inşa edilen her iki telefon modeli kamera, ekran ve ses teknolojisinde muazzam ilerlemelerin yanı sıra elde mükemmel şekilde oturacak harika yeni bir tasarım ile geliyor.

Sony Mobile’ın, son derece loş ışıktaki resimler dahil, görülmeyeni görme gücüne sahip yeni ultra yüksek hassasiyetli kamera teknolojisi, akıllı telefon kamerasında yeni bir devrin kapılarını aralıyor. Özgür hissetmek için tasarlananan Xperia Ear Duo, müzik dinleyip bildirimleri alırken eş zamanlı olaraketraftaki ses veya konuşmaları duyabilmek için “Çift Dinleme” teknolojisine sahip.

“Şayet önceliğiniz eğlence ise, yeni Xperia XZ2 ve XZ2 Compact sizin akıllı telefonunuz” diyen Sony Mobile Communications Global Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hideyuki Furumi, sözlerini şöyle sürdürdü: “İçinde bulunan, birinci sınıf teknolojiden yeni şık, sofistike tasarımına kadar, bu akıllı telefonlar ihtiyaç duyduğunuz her şeyi ve muhtemelen daha da fazlasını sunuyor. Video kayıt, izleme ve müzik dinleme için yeni ürünlerimiz ile Sony’nin sınırlarını daha da ileriye taşıyarak, en üst düzeyde eğlence sunuyoruz.”

Kamera teknolojisi inovasyon ön gösterimi

Sony Mobile, akıllı telefonda sofistike bir kameranın bulunmasının ne kadar önemli olduğunu bilerek sınırlarını daha da ileriye taşıyan; son derece loş ışıktaki resimler dahil, görülmeyeni görme gücüne sahip yeni ultra yüksek hassasiyetli kamera teknolojisini tanıttı. Yeni geliştirilen çift kamera ve Sony Mobile’ın gerçek zamanlı işlem yapmayı mümkün kılan, yeni geliştirilen füzyon görüntü sinyal işlemcisi, fotoğraflar için 51200, videolar için ise 12800 olan eşi görülmemiş ISO hassasiyeti sunuyor. Halen sadece değiştirilebilir lensli fotoğraf makinelerinde mümkün olan ISO hassasiyeti sayesinde ise son derece karanlık koşullarda görüntülerin kusursuz çekilmesine imkan veriyor. Ultra yüksek hassasiyet, kullanıcıların daha parlak görüntüleri daha az gürültülü ve daha net çekmesine olanak sağlıyor. Sony’nin yeni kamera teknolojisi, fotoğraf ve kamera meraklılarının iştahını daha da kabartacak bir teknolojik inovasyon olarak gösteriliyor.

Xperia Ear Duo, kablosuz mikrofonlu kulaklığı yeniden hayal etmek üzere üretildi

Sony Mobile Communications Akıllı Ürün İş Grubu Başkan Vekili Hiroshi Ito,“Xperia Ear Duo, neredeyse yüzyıla yakın bir sürede ses ve akustik araştırmalarında öğrendiklerimizi temsil ediyor. Hayatı kolaylaştırmak için tasarladığımız “Çift Dinleme” deneyimi sunan ilk kablosuz mikrofonlu kulaklık, eş zamanlı olarak müzik dinleyip bildirimleri duyarken etrafınızdaki dünyadan sesleri de duyma becerisi ile çığır açıyor”.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.