DOLAR
32,3638
EURO
35,0383
ALTIN
2.324,23
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

“Yeni Öğrenciler Mentör Programı Sayesinde Kolay Uyum Sağlayacak”

Dekan Yılmaz: “Yeni Öğrenciler Mentör Programı Sayesinde Kolay Uyum Sağlayacak”

Üniversitemiz Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi tarafından düzenlenen 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programı, 28 Eylül Çarşamba günü İİBF Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Fakülte’nin oryantasyon programının bir parçası olan açılış programına öğretim elemanları ve öğrencilerinin yanı sıra Üniversite yönetimini temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Hazer katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Bülent Yılmaz, konuşmasına, uzun bir sınav maratonunun ardından Üniversitemizi tercih eden öğrencileri ve ailelerini kutlayarak başladı. Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin 5 yıldan bu yana ülkemize tasarımcılar yetiştirdiğinin altını çizen Dekan Yılmaz, “Fakültemizin akademik kadrosu, alanında yetkin öğretim elemanlarından oluşuyor. Her türlü sorununuzda danışmanlarınız, anabilim dalı ve bölüm başkanlarınız, Dekan Yardımcıları ve Dekan Vekiliniz olarak ben size destek vermek için buradayız. Artık sizler de Üniversitemizin ve Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi ailesinin bir bireyisiniz. Bu aileyi sahiplenme ve değerlerini benimseme konusunda çok içten ve duyarlı olacağınıza inanıyor ve güveniyorum” şeklinde konuştu.

Bu yıl Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi bünyesinde ‘Mentor Programı’ başlattıklarını belirten Dekan Yılmaz, üst sınıflardaki deneyimli öğrencilerden oluşturdukları mentör gruplarıyla yeni gelen öğrencileri eşleştirdiklerini ve bu sayede yeni kayıt yaptıran öğrencilerin üniversite yaşamına ve Bilecik’e uyumlarını kolaylaştırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Açılış programı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Hazer’in konuşmasının ardından, Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü öğrencisi Hüseyin Emre Gülşen ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencisi Kubilay Çiçekliyer’in ‘Öğrenci Gözüyle Üniversiteli Olmak’ konulu sunumlarıyla devam etti. Program, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Cenk Sezer’in Ders Geçme ve Disiplin Yönetmeliği’ne ilişkin sunumunun ardından sona erdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.