DOLAR
32,5971
EURO
34,8409
ALTIN
2.495,63
BIST
9.471,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

YENİ MAHALLELİ HANIMLAR BAŞKAN BAKICI’YA TEŞEKKÜR ETTİLER

Yeni Mahalle Konağında eğlence programı düzenleyen hanımlar programa Belediye Başkanı Fatih BAKICI’yı da davet ederek teşekkür ettiler.

17 Ekim 2014 Cuma günü görkemli bir açılış töreni ile Bozüyüklülerin hizmetine sunulan Yeni Mahalle Konağı’nda aktiviteler hız kesmiyor. Konaktaki spor salonunda yaklaşık 1 aydır düzenli olarak aerobic ve fitness aletleri ile spor yaparak sağlıklı yaşamla tanışan hanımlar arkadaşlarını spora teşvik etmek ve moral bulmak amacıyla bir eğlence programı düzenledi. Yeni Mahalle Konağı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve hanımların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen programa davetli olarak Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, eşi Emine BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri katıldı. Programda konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Benim için özellikle bayanlarımızın ayrı bir yeri var, yaptığımız tüm projelere özellikle bayanlarla ilgili projelerimizi ön plana çıkaralım, biraz daha geliştirelim istedik. İşte Mahalle konağı projemiz bunlardan ilkiydi. Başlattık, çok şükür bitirdik. Bu gün burada 150’den fazla bayan var. Hep söylüyorum, biz erkekler dışarı çıkabiliyor ve her ortamda spor yapabiliyoruz. Bayanlarımız genellikle evlerde kapalı kalıyorlar ve spor alanları yok. Dışarıdaki spor aletlerini de her zaman kullanamıyorlar. Bu etkinlikleri böyle güzel bir ortamda yapalım, sizlere daha iyi daha güzel hizmet verelim istedik. Bu daha başlangıçtı, 3 mahallemizde bunu gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönem için nasip olursa 2015 yılında planladığımız Yediler Mahallesi’ne, Akpınar Mahallesi’ne ve Çarşı Mahalle’ye olmak üzere 3 tane daha Mahalle Konağı projemiz var. Her mahalleye farklı projelerimiz var” diyerek yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Ardından bayanların sorularını yanıtlayan Başkan BAKICI bu yıl Çanakkale’ye yapılan Kültür Gezilerinin önümüzdeki yıllarda Bursa, Ankara ve Konya’ya yapılacağını belirterek “Bayanlarımızın bizde çok ayrı bir yeri var, onları sevindirelim, onları güldürelim, çünkü onlar bizi her zaman daha çok mutlu ediyorlar” dedi.

Programa katılan bayanlarda Başkan BAKICI’ya “bize bu imkanı sunduğunuz için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.

Bşk- Yeni Mah. Konağı Hanımlar Toplantı 5 Bşk- Yeni Mah. Konağı Hanımlar Toplantı 1 Bşk- Yeni Mah. Konağı Hanımlar Toplantı 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.