DOLAR
32,3346
EURO
35,0867
ALTIN
2.308,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

YEDİLER MAHALLESİNE BAŞTAN BAŞA KİLİT TAŞI

YEDİLER MAHALLESİNE BAŞTAN BAŞA KİLİT TAŞI
Bozüyük Belediyesi tarafından Yediler Mahallesinde başlatılan ve tüm sokakları kapsayan kilit taşı, bordür ve yağmur oluğu yapım çalışmaları devam ediyor.
Bozüyük’ün çehresinin tamamen değiştirilmesi, güzelleştirilip modern bir görünüme kavuşturulması ile gerekli altyapı bakım çalışmalarında da tadilat kolaylığı sağlaması nedeniyle son yıllarda en çok kullanılan malzemelerin başında gelen kilit taşı belirlenen ilçe genelinde ihtiyaç duyulan bölgelere uygulanıyor. Ekipler tarafından eski kilit taşlarının kaldırılması, gerekli zemin sağlamlaştırma ve düzenleme çalışmalarının ardından yenilenen kilit taşları, bordür taşları ve yağmur olukları ile yağmur sonrasında oluşabilecek çamur ve su birikintilerinin önüne geçilmesi planlanıyor.
Yediler Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl ilk etabı tamamlanan kilit taşı yenileme çalışmalarının ardından bu yıl devam eden 2. Etap çalışmaları kapsamında 21.571 metrekare kilit taşı, 6.510 metre bordür taşı ve 6.910 metre yağmur oluğu yapımı tamamlanırken mahalle genelinde planlanan yenilemeler büyük ölçüde tamamlandı. Bozüyük’ün her mahallesi için o mahalle sakinlerinin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını planlayan Bozüyük Belediyesi daha öncede Bozüyük’ün en yeni mahallesi olan Akpınar Mahallesi’nin tamamını kapsayan kilit taşı yapım çalışmalarını tamamlamış ve mahalleyi güzel ve modern bir görünüme kavuşturmuştu.

ETİKETLER: , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.