DOLAR
32,3583
EURO
34,9921
ALTIN
2.326,20
BIST
9.112,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

YEDİLER MAHALLE KONAĞI’NIN TEMELİ ATILDI

YEDİLER MAHALLE KONAĞI’NIN TEMELİ ATILDI

4. MAHALLE KONAĞI’NIN TEMELİ TÖRENLE ATILDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın “ 9 Mahalleye 9 Konak” projesi kapsamında yapılacak olan Yediler Mahalle Konağı temel atma töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Temel atma törenine İlçe Kaymakamı Köksal ŞAKALAR, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Emniyet Müdürü Hakkı GÜNER, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, Ticaret Odası Meclis Başkanı Buğra LEVENT, Muhtarlar, AK Parti Milletvekili Adayı Halil ELDEMİR ve Ramazan KURTULMUŞ, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, mahalle sakinleri ve davetliler katıldı. Yediler Mahallesi eski polis karakolunun yanına inşa edilecek Mahalle Konağının temel atma töreninde konuşan mahalle muhtarı Kahri İNCİ mahalleye yapılan sentetik yüzeyli çim saha, yol ve kaldırım yenileme çalışmaları ile mahalle konağı yapımı için Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya ve ekibine teşekkür etti.

Daha sonra konuşmak için kürsüye gelen Belediye Başkanı Fatih BAKICI; Mahalle Konakları, Kültür Merkezi, Okul inşaatları, peyzaj çalışmaları, sentetik yüzeyli çim sahalar ve altyapı çalışmaları gibi yapımı tamamlanan ve tamamlanmasına çok az kalmış olan projeler hakkında bilgi verdi. Konuşmasında genel ve yerel siyasetin birleşmesi ile gerçekleştirilmiş ve gerçekleştirilecek projelerin Bozüyük için önemine ve gerekliliğine dikkat çeken Başkan BAKICI “yıllardır yapılamayanları yapıyoruz, yönetime geldiğimizden itibaren geçmiş yöneticilerin yapacağız dediği üniversite için ilk başta yer tahsisi olmak üzere ne gerekiyorsa yaptık. Milletvekilimiz Dr. Fahrettin POYRAZ ve hükümetimizin desteği ile üniversite inşaatı için 4 milyon lira ödenek  hesaba yatırıldı. İnşaatın kabası nerdeyse bitmek üzere. Bizler tüm yatırımların Bozüyük’e  gelmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. Kültür Merkezi’nin yapımının devam ettiğini ve %90 oranında tamamlandığını, 3 milyon lira maliyeti olan bu proje için hükümet tarafından %50 hibe desteği aldıklarını da söyleyen Başkan BAKICI “inşallah bu projemizi de bu yıl içerisinde hayata geçirerek siz değerli halkımızın kullanımına sunacağız” dedi. Yediler Mahallesi’ne yapılacak seyir terası ve temeli atılan Mahalle Konağı hakkında da bilgi veren Başkan BAKICI “bizler her mahallemizi güzelleştiriyoruz, mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler yapıyoruz” diyerek Konağın hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Konuşmanın ardından tekbirler getirilerek kurban kesildi ve dualar edildi. Daha sonra Kaymakam ŞAKALAR, Başkan BAKICI, AK Parti Milletvekili adayları ELDEMİR ve KURTULMUŞ’un hep birlikte butona basmasıyla konağın temeline ilk beton atıldı.

Mahalle Konakları Yediler Mah. Temel Atma 12 Mahalle Konakları Yediler Mah. Temel Atma 4

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.