DOLAR
32,5056
EURO
34,5851
ALTIN
2.498,66
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
26°C
Bilecik
26°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C

YAZ SPOR OKULLARI YÜZME KURSLARI BAŞLADI

YAZ SPOR OKULLARI YÜZME KURSLARI BAŞLADI
Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlarımız ve çocuklarımızın hizmetine sunulan Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası, yapılan yeni düzenlemeler sonucunda yüzme kurslarının ilk dersini vermeye başladı.
Eğitim ve çocuklara yönelik çalışmalara katkı sağlamaya devam eden Bilecik Belediyesi tarafından uzun yıllardır çocukların hizmetinde olan Su Eğlence Dünyası, gerçekleştirilen yenileme ve düzenleme çalışmaları ile vatandaşlarımız ve çocuklarımızın hizmetine sundu.
Yaz Spor Okulları ile çocukları birçok alternatif sosyal faaliyetlerle buluşturan Bilecik Belediyesi, Yaz Spor Okulları kapsamında bu dönem yüzlerce çocuğu, Su Eğlence Dünyası ile buluştururken, aynı zamanda yetişkinlerin de hizmet almasını sağlıyor.
Şu ana kadar binlerce öğrencinin hizmet aldığı Su Eğlence Dünyasında bu yıl da çocuklara; 09:30’dan 13:00’e kadar birer saat ile 3 seans halinde hizmet almaya başladı.
Renkli ve güzel görüntülerin ortaya çıktığı kurslar kapsamında çocuklarımız, eğitimlerini alacakları sertifika ile taçlandıracaklar.
3 Temmuz Pazartesi günü itibariyle öğle saatleine kadar Yaz Spor Okulları Yüzme Kursları kapsamında hizmet veren Su Eğlence Dünyası, öğleden sonra vatandaşlarımız ve çocuklarımıza hizmet vermeye başladı. Su Eğlence Dünyası, için yetişkinler 13 TL karşılığında, küçükler de 7 TL karşılığında hizmet alabilecekler.
ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÜCRETSİZ ULAŞIM İMKANI SUNUYORUZ
Çocuklarımız için kurs boyunca ücretsiz ulaşım imkanı sağlayacak Bilecik Belediyesi, Yaz Spor Okulları kapsamında gerçekleştirilen aktivite ile çocuklarımızın zamanlarını verimli bir şekilde geçirmelerine imkan sağlıyor.
Şehit ve Gazi aileleri için yüzde 50 indirimin yapılacağı Su Eğlence Dünyası için ayrıca Halk Dolmuşlarından H 5 Hattı, her 15 dakikada ulaşım hizmeti verilecek.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.