DOLAR
32,3330
EURO
35,1966
ALTIN
2.247,79
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
16°C
Bilecik
16°C
Parçalı Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
8°C
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Çok Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C

Yaşar Tüzün’ün 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Bilecik Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Yaşar Tüzün, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tüzün, mesajında şunları kaydetti;

Sevgili Öğretmenlerimiz;

Bugün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen olarak anıldığı gün…

Bugün, bizleri ve yarınlarımızın teminatı çocuklarımızı yetiştiren sizlerin günü…

Sizlerin senede sadece bir gün hatırlanacak, törenlerde övülüp sonra ihmal insanlar olmadığınızın farkındayız. Sizlere ne kadar borçlu olduğumuzu, minnettar olduğumuzu biliyoruz.

24 Kasım’lar sizlerin sadece mutluluğunuzu paylaştığımız günler değil aynı zamanda sorunlarınızı irdeleyip çözüm yollarını gündeme getirip takipçisi olduğumuz günlerdir. Sorunlara rağmen umutsuz değiliz. Siz eli öpülesi öğretmenlerimiz üstlendiğiniz kutsal sorumluluğunuzun farkındasınız.Yurdun dört bir yanında sevgiyle ve özveriyle, çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla hazırlamak için tüm güçlüklere karşı göğüs geriyorsunuz.

Ulu Önder Mustafa Kemal’in gösterdiği yolda ülkemizi çağdaş uygarlığa ulaştıracak olanlar sizlersiniz.
Sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Bu vesileyle başta, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyor; Geleceğimize yön veren siz değerli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.