DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Yaşar Tüzün Basın Açıklaması Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptığı ön seçimde 1. sıra adayı olarak çıkan Yaşar Tüzün basın açıklaması düzenledi.

CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanlığında düzenlenen basın açıklamasında Tüzün, 29 Martın önemli olmadığını önemli olanın 7 Haziran seçimlerinin olduğunu ifade etti.

Bilecik’te 2725 Cumhuriyet Halk Partili sandığa gittiğini ve 2160 tanesinin oyunu alarak hayatımın en onurlu en gururlu seçimini kazandığını belirten Tüzün, İzmir’de ön seçime giren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu’nun da kendisinden fazla oy almasını temenni ederek konuşmasında şunları söyledi, ” İnanıyorum ki İzmirliler, 2. bölge seçmenimiz genel Başkanımızı çok daha fazla oy oranıyla seçip 1. sıraya getirip genel başkanımızı başbakan yapmak üzere mücadele edecek. Bizler hepimiz bir bütünüz, geçmişte ayrıştık, küstük darıldık kırıldık terk ettik. Bu dönem bunların hepsini bir tarafa bırakacağız, beyaz yepyeni bir sayfa açacağız. 7 Haziran 2015 tarihi genel seçimleri, laik, demokratik Cumhuriyetin, parlamenter sistemin ve rejimin son kullanma tarihi olabilir. Bu siyasi iktidara, bu siyasi iktidarın uzantısı olan Cumhurbaşkanına, Recep Tayyip Erdoğan’a laik demokratik cumhuriyetin ve parlamenter sistemin devam edilebilmesi adına hepimize ortak sorumluluk düşüyor. Şimdi 7 Haziranda Cumhuriyet Halk Partisinin başarısı için çalışacağız. Buna hep birlikte katkı vereceğiz, destek vereceğiz.”
Basın açıklamasına, CHP Bilecik İl başkanı Şinasi Çetinkaya, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, belediye ve il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.

_DSC0364

_DSC0285

_DSC0290

_DSC0291

_DSC0301

_DSC0303

_DSC0331

_DSC0344

_DSC0352

Yorumlar

  1. Küreli dedi ki:

    Hayırlı olsun, zor viraja çıktın. AK Parti iki vekili de götürecek.