DOLAR
32,5893
EURO
34,8218
ALTIN
2.415,55
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
29°C
Bilecik
29°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C

YAŞAR DOĞU CADDESİ REVİZE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

YAŞAR DOĞU CADDESİ REVİZE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan yol çalışmaları kapsamında 4 Eylül Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi revize edilerek yepyeni bir görünüme kavuşturuluyor.

Yaşar Doğu Caddesi’nde başlatılan revize çalışmaları kapsamında belediye ekipleri tarafından, mevcut eski asfalt sökülmeye devam ederken Belediye Başkanı Fatih BAKICI çalışmaları yerinde inceledi. AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ile birlikte çalışma alanına gelen Belediye Başkanı Fatih BAKICI, çalışanlara kolaylıklar dileyerek projenin uygulanması hakkında ekiplerden bilgi aldı.

Yaşar Doğu Caddesi’nin 4 Eylül Mahallesi’nin en yoğun olarak kullanılan caddelerinden biri olduğunu belirten Başkan BAKICI; “4 Eylül Mahallemizde başlattığımız asfalt yenileme ve revize çalışmalarını tamamladığımızda Yaşar Doğu Caddemiz ilçemiz için önemli bir prestij caddesi olacak. Güçlü bir Bozüyük için çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek” dedi.

Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Fatih BAKICI daha sonra mahalle sakinleri ile görüşerek, vatandaşların taleplerini ve isteklerini dinlerken, vatandaşlar başlatılan revize çalışmaları ve asfalt yenileme çalışmaları için duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan BAKICI’ya teşekkür ettiler. Bir sitenin bahçesinde apartman sakinleri ile birlikte sohbet eden Başkan BAKICI, çocuklara oyuncak hediye ederek onları da mutlu etmeyi ihmal etmedi. Bozüyük’te her alanda devam eden çalışmalar hakkında vatandaşlar ile sohbet eden Başkan BAKICI, vatandaşların talepleri doğrultusunda notlar alarak, “Bozüyük’ün her mahallesi, bizim için çok önemli. Bozüyük’ün güzel bir kent olması ve siz değerli vatandaşlarımızın mutlu olması için görevdeyiz ve bu yöndeki çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Ekipler tarafından devam eden revize çalışmaları sonunda muhteşem bir görünüme kavuşacak olan 4 Eylül Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi’ndeki çalışmaların yanı sıra, Yeşilkent Mahallesi’ndeki asfalt yenileme çalışmaları da devam ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.