DOLAR
32,3296
EURO
35,0509
ALTIN
2.281,73
BIST
8.994,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

YANGIN TATBİKATI

YANGIN TATBİKATI

Bilecik Belediyesi çalışanlarına yönelik, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında uygulamalı yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilen yangın tatbikatında, belediye çalışanlarına hem teorik hem de uygulamalı olarak bilgiler verildi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın da belediye personeli ile birlikte takip ettiği tatbikatta, belediye çalışanlarına, yangın ve yangın çeşitleri yanı sıra, yangında yapılması gereken çalışmalar, yangınla ilgili temel bilgiler, yangın söndürme ve yüksekten atlama konuları anlatıldı.

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından son derece önemli ve faydalı bir tatbikatın gerçekleştirildiğini kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”İtfaiye Müdürlüğümüz tarafından belediye çalışanlarımıza yönelik önemli bir çalışma gerçekleştirildi. İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu kapsamında gerçekleştirilen bu tatbikatta emeği olan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayatta en önemli şey, can güvenliği ve bunu da öğrenebilmemiz, bizim hayatı nizami ettirmemiz için çok önemli. Hayat içerisinde neyle, ne zaman karşılaşacağımızı bilmiyoruz. Karşılaştığımız zaman da bu tür teorik ve uygulamaya ilişkin bilgi sahibi olursak bu konulara ilişkin olarak çözümlerimiz daha rahat, panik olmaz ve o an ne yapacağımızı biliriz. İş güvenliği çerçevesinde bunun bir tatbikatını hep birlikte gerçekleştirdik. Ben bu tatbikatı gerçekleştiren tüm arkadaşlarımı kutluyorum, sizlere teşekkür ediyorum. Önce kendi can güvenliğimiz. Ama belediyecilik kendinden çok hemşehrilerini düşünme organizasyonunun adıdır. Onun için kendimiz hayatta bu tür şeylerde olağanüstü hallerde depremlerde, yangınlarda, afetlerde kendimiz işimizi bileceğiz ayakta kalacağız ki toplumumuzun, hemşehrilerimizin diğer kesimlerine de destek olmamız lazım. Onun için kendimiz ilk sıkıntıyı hemen atlatarak yardıma koşmak ve onları da doğru yönlendirme noktasında bunları öğrenmemiz, bilmemiz son derece önemli.” ifadelerini kullandı.
Tatbikatta İtfaiye Müdürlüğü çalışanları tarafından belediye çalışanlarına yangın söndürme ve yüksekten atlama çalışması uygulamalı olarak gösterildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.