DOLAR
32,3666
EURO
34,9608
ALTIN
2.325,60
BIST
9.125,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

YALÇIN SAVURAN’DAN OSMANELİ İLÇEMİZE İKİNCİ SERGİ

YALÇIN SAVURAN’DAN OSMANELİ İLÇEMİZE İKİNCİ SERGİ
Osmaneli Belediyemizin ve Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN’in vizyonuyla ilçe halkına yönelik sosyal etkinlikler her geçen gün artarak devam ediyor. Belediyenin sadece gerçekleştirdiği yatırımlar ve projelerle değil sosyal hizmet anlayışıyla ve yerel yönetim misyonuyla ilçemiz Osmaneli’ne her yönde hizmet ediyor. Rutin belediyecilik anlayışının dışında sosyal ve kültürel hizmetler ilçede göz dolduruyor.
Mayıs ayının gelmesiyle birlikte etkinliklerin zirveye ulaştığı bu ayda duayen fotoğraf sanatçısı ve sinema eleştirmeni Yalçın SAVURAN, Osmaneli’ne bir fotoğraf sergisi daha açıyor. İlkini geçtiğimiz sene Ocak ayında Necla Hanım Konağı’nda açan Yalçın SAVURAN ve fotoğraf atölyesi ikinci sergisini yine Belediyemize ait Necla Hanım Konağı’nda açıyor. Geçtiğimiz yıl üç farklı temada düzenlenen ve büyük ilgi gören fotoğraf sergisi bu sene “Büyüklere Masallar 2” adıyla açılıyor.
Sergi içerik ve kapsamıyla ilgili bir açıklama da yapan usta fotoğraf sanatçısı ve sinema eleştirmeni Yalçın SAVURAN, sergiyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Masal denilince illa ki farklı bir zaman-mekan ilişkisiyle karşılaşırız, adeta rüya zamanı-mekanı gibi. Masalların zaman ve mekanına doğru bir yolculuk yapıyorsak eğer o dilin gerçekliği üzerinden bakmak, görmek ve algılamaya çalışmak gerek. Sergideki fotoğraflar, bu düşünceler çerçevesinde, farklı zaman dilimlerinde ve farklı mekanlarda çekilerek bir araya getirildi. İstedik ki her bakan kendi masalını okusun, kendi gerçekliğiyle buluşsun”.
Aynı zamanda ilçede Yalçın Hoca’nın vermiş olduğu Temel Fotoğraf Eğitimi kursiyerlerinin de çektiği fotoğrafların yer alacağı fotoğraf sergisinin açılışı 7 Mayıs Cumartesi günü Necla Hanım Konağı’nda Osmaneli İlçesi protokol üyelerinin katılımıyla saat 18:00’de yapılacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.