DOLAR
32,5611
EURO
34,7000
ALTIN
2.517,24
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

YABANCI ÖĞRENCİLERİ ERASMUS KAPSAMINDA BİLECİK’İ GEZDİ

YABANCI ÖĞRENCİLERİ ERASMUS KAPSAMINDA BİLECİK’İ GEZDİ

Bilecik Belediyesi; Erasmus Avrupa Birliği çalışmaları kapsamında yürütülen ”Ekmeğini İsraf Etme” projesi ile 4 ülkeden gelen öğrencileri Bilecik’te ağırladı.

Şehrimizin tanıtım ve turizm alanındaki faaliyetlerini sürdüren Bilecik Belediyesi, gerçekleştirilen çalışma ile ülkemiz başta olmak üzere Hırvatistan, Polonya ve Romanya’dan olmak üzere 28 kişilik öğrenci heyetini Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’te ağırladı.

Gerçekleştirilen gezi kapsamında ilimiz ve ilçelerindeki birçok tarihi mekanları gezen heyet, ilimiz ve ilçelerindeki doğal güzellikler ve kültürel değerler hakkında da bilgi sahibi oldu.

Pazaryeri ilçesindeki Kınık Köyünde çömlekçi ustalarını görme imkanı bulan heyet, gezileri kapsamında Şeyh Edebali Türbesi, Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi, Tarihi Belediye Binası ve Saat Kulesi’ni gezdi.

Gerçekleştirilen programda Bilecik Belediyesi Turizm Direktörü Umut Özdemir ve Osmanlı Padişahları Tarih Şeridi Alan Sorumlusu Engin Beyce rehberlik ederek gezilen yerler hakkında bilgiler verdi.
Tarih Şeridi Gösteri Salonunda 3 boyutlu Bilecik Belgeselini izleyen konuklara, Bilecik Belediysei tarafından hazırlanan Meşhur Osmanlı Şerbeti ve ilimiz lezzetlerinden olan lokumlar ikram edildi.

Bilecik ve ilçelerindeki güzelliklere olan hayranlıklarını ifade eden öğrenciler, gezdikleri alanlarda bol bol fotoğraf çektirdi.

Bilecik’te oldukları için duydukları memnuniyeti ifade eden öğrenciler, güzel çalışmaları dolayısıyla Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.