DOLAR
32,5842
EURO
34,7966
ALTIN
2.501,77
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Visan Vinç İftarında Tüm Fabrika Personeli Bir Araya Geldi

Geleneksel Visan Vinç İftarında Tüm Fabrika Personeli Bir Araya Geldi

Visan Vinç Genel Müdürü Bülent Şadoğlu ve eşi Melek Şadoğlu, Visan Vinç Fabrikasında düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde fabrika personeliyle bir araya geldi.

Bilecik 1. Organize Sanayi Bölgesindeki Fabrikada düzelenen, Bilecik İl Müftüsü Necati Akkuş, Bilecik Ticaret Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Visan ve Cesan Vinç birim müdürleri Bilecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yücel Gürsoy, öğretmenler ve personelin yanı sıra ailelerinin de davet edildiği iftar yemeğine yaklaşık 300 kişi katıldı.

Visan Vinç Genel Müdürü Bülent Şadoğlu tüm davetlileri fabrika girişinde eşi Melek Hanım ile birlikte karşıladı.

Ezan’ın okunmasının ardından davetliler vinçlerin altında kurulan birlik beraberlik ve kardeşlik sofrasında oruçlarını açtı ve akabinde eller semaya uzanarak Bilecik İl Müftüsü Akkuş tarafından dua edildi. Hemen ardından Osmanlı Hafızlık  Kur’an Kursu öğrencilerinden Muhammed Ali Güzeller tarafından Kur’an okundu.

Çalışma arkadaşları ile aynı sofrada bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Visan Vinç Genel Müdürü Bülent Şadoğlu, ” Ramazan vesilesiyle çalışan arkadaşlarımızla beraber son gününde bir araya geldik. Yüce Allah inşallah bir daha bize Ramazan Ayını gösterir. Yine böyle güzel bir ambiyansta kutlarız. Önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettirmeyi istiyoruz. Allah bize ömür, sağlık ve afiyet verirse. Güzel bir birliktelik sağladık ailelerle beraber. Allah’ın bize bayram gibi bir bayram yaşatmasını niyaz eder, tüm çalışanlarımızın, Bilecik Halkının mübarek Ramazan Bayramını kutlarım. İnşallah bir daha ki Ramazan’da görüşmek üzere.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.