DOLAR
32,5615
EURO
34,9979
ALTIN
2.435,97
BIST
9.778,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

VALİ NAYİR, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

VALİ NAYİR, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Nayir, üniversitenin kütüphane ve bilgi merkezinde, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, üniversite Genel Sekreteri Rüştü Mumcu, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Işık ile öğretim görevlilerinin katıldığı etkinlikte, öğrencilerle sohbet etti.    

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan ve üniversite yıllarındaki anılarını anlatan Vali Nayir, “Başarılı ve nitelikli gençlerin olması ülkemiz için bir ümit kaynağı. Bu dönem ayaklarınızın üzerinde durma, kabiliyetlerinizin geliştiği, geleceğe daha net bakabildiğiniz ve sorumlulukları üstlenme dönemi. Şu an yaşadığınız dönemin kıymetini iyi bilin” dedi.

Prof. Dr. Özcan da kampüste öğrencilerin her türlü imkana sahip olduğunu bildirerek, hedeflerini ve gayelerini iyi belirlemelerini istedi.

Emniyet Müdürü Bektaş da sosyal medyanın tehlikeli yönlerinin de bulunduğunu, kullanırken dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kütüphanenin, okuma salonları ile grup çalışmaları için özel odaların 24 saat hizmet verdiği kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.