DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

Vali Akpınar’ın Yeni Yıl Ziyaretleri

Vali Akpınar’ın Yeni Yıl Ziyaretleri

Vali Halil İbrahim Akpınar, yeni yıl nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Vali Akpınar, eşi Dr. Nihal Akpınar, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ve eşi Munise Özüdoğru ve Özel Kalem Müdürü Filiz Sağır ile birlikte ilk olarak Bilecik Huzurevini ziyaret etti. Burada Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Muhammet Akgül tarafından karşılanan Vali Akpınar, huzurevinde kalan yaşlılarla bir süre sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Vali Akpınar daha sonra eşi Dr. Nihal Akpınar ve beraberindekilerle birlikte Bilecik Sevgi Evlerindeki çocuklarla birlikte oldu. Burada çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Akpınar, çocukların yeni yıllarını kutladı.
Vali Akpınar, eşi Dr. Nihal Akpınar, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, ilçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Muhammet Akgül ile birlikte bakanlık tarafından hayata geçirilen çocuk evlerini ziyaret etti.

Çocuk evleri hakkında bilgi veren Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Akgül, projeyle korunmaya ve bakıma muhtaç çocukların ev ortamına yakın koşullarda yaşaması, sosyal yaşamın içinde yer alması, sorumluluk sahibi olmalarının hedeflendiğini belirtti.

Çocuklara çeşitli hediyeler veren ve bir süre sohbet eden Vali Akpınar, çocukların yeni yıllarını kutlayarak, derslerinde başarılar diledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.