DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
BIST
9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

USTA OYUNCULAR ”AHUDUDU” OYUNUYLA SAHNE ALDI

USTA OYUNCULAR ”AHUDUDU” OYUNUYLA SAHNE ALDI

12. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenen ”Ahududu” adlı oyunda usta tiyatro sanatçıları Bileciklilerle bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Konre Merkezinde sahne alan oyun, izleyiciler tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği oyun sonunda yaptığı kısa açıklamada, Bilecik 12 Uluslararası Tiyatro Festivali kapsamında güzel bir geceyi daha yaşadıklarını kaydetti.
Bilecik’te tiyatro sanatı ile Usta tiyatro oyuncularını tiyatroseverlerle buluşturmaktan dolayı büyük memnuniyet yaşadıklarını belirterek, oyunda yeralan sanatçılara teşekkür etti.

USTA OYUNCULARDAN BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’YA TEŞEKKÜR

Usta Oyunculardan Melek Baykal Bilecik’te tiyatronun geldiği noktanın önemine dikkat çekerek, ”Bilecik’te böyle bir festivalin yıllardır yapılıyor olması son derece mutlu etti. Belediye Başkanımız uzun yıllardır Bilecik’e hizmet ediyor ve tiyatro sanatına katkı sunuyor. Onun için kendisi ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Değerli oyunculardan Suna Keskin ise Bilecik’teki tiyatro festivaline uzun yıllardır katıldığını belirterek, ”Festival kapsamında bir kez Onur Ödülüne de layık görüldüm. Çok teşekkür ediyorum, bu güzel organizasyon ve seyirciye. Gönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bilecik’te birçok kez sahne alan Usta Oyuncu Nedim Saban ise Bilecik Belediyesi eliyle tiyatronun çok önemli bir yere geldiğini belirterek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmanın sonunda; Oyuncular Suna Keskin, Melek Baykal, Nedim Saban, Cem Güler, Halim Ercan, Dicle Alkan, Birol Engeler, Özgür Yetkinoğlu ve Bülent Seyran’a Teşekkür Plaketi taktim etti.

Oyunda ayrıca ilimizde faaliyet gösteren Bien Seramik tarafından usta oyuncular Suna Keskin, Melek Baykal ve Nedim Saban’ın fotoğraflarının bulunduğu seramik tablo hediye edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.