DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SUCUK EKMEK

BİLECİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SUCUK EKMEK

Bilecik Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine sucuk ekmek ikram edildi.

Bilecik Belediyesi Öğrenci Otağından gerçekleştirilen etkinliğe; Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, katılarak öğrencilere sucuk ekmek ikram edildi.

Vatanımızın savunmasında canlarını yitiren Aziz Şehitlerimiz ile birlikte sınır boylarında vatanımızı koruyan askerlerimiz için duaların edildiği programda birlik ve beraberlik tablosu ortaya çıktı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada geleceğimizin teminatı öğrencilerle birlikte güzel ve anlamlı bir programda yer aldıklarını belirterek, şunları söyledi:

‘’Sizin gibi genç, dinamik ve geleceğe ışık tutacağınıza inandığımız öğrencilerle bir araya gelmiş olmak gerçekten büyük bir sevinç vesilesi. Öncelikle bu etkinliğimize katılarak anlam kazandırdığınız için ben her birinize çok teşekkür ediyorum. Sevgili gençler, bizim anlayışımızın hayatta bir ilkesi var. Bu ilkenin temelinde söz verdik mi, sözümüzü yerine getireceğiz ve yapamayacağımız bir sözü de vermemiz gerektiği noktasında. Üniversitemizin açılış yıldönümü programında bizlerden böyle güzel bir ikram talep ettiniz. Bizler de çok şükür bugün bu etkinlik için bir aradayız. Bizler aslında böyle bir programı karlı bir havada yapmak istiyorduk. Ancak daha yağmadı. Bu zamana kadar da beklememizin sebebi buydu. Cenabı Allah bu buluşmamızı dua mahiyetinde saysın ve bu vesileyle kar da gönderir İnşallah. Her şeye anlam veren ve değer katan sizlerin varlığı. Bizler Bilecik olarak, sizlerle birlikte olmaktan ve bu şehirde yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. Sevgili gençler şunu da unutmamamız lazım. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor ve bizler de millet olarak ve gençliğimiz olarak bu zorlukların üstesinde geleceğimize inanıyorum. Cenabı Allah, birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Daha güzel ve iyi günlerde tekrar buluşmayı nasip etsin’’ ifadelerini kullandı.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, ise Bilecik Belediyesi eliyle güzel ve anlamlı bir etkinliğin gerçekleştirildiğini belirterek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Konuşmaların ardından sınır boylarında vatanımızın savunmasında canlarını yitiren şehitlerimiz ile halen mücadele eden kahraman askerlerimize dualar edildi.

Daha sonra Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Rektör Prof. Dr. Taş, ızgaranın başına geçerek, öğrencilere sucuk ekmek ve ayran ikram etti.

Öğrenciler de etkinlikten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.