DOLAR
32,3334
EURO
35,1194
ALTIN
2.302,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Üniversite öğrencilerinden anlamlı çalışma

Üniversite öğrencilerinden anlamlı çalışma

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu 1. Sınıf öğrencileri, Öğretim Görevlisi Esra Ayeş Aslan’ın önderlik ettiği ‘Minik Kalpler Üşümesin’ etkinliği çerçevesinde Ağrı’daki okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine atkı-bere göndererek orada okuyan öğrencilerin yüzlerini güldürdüler.

Daha önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ’Doğu Tepe İlkokulu, Kavak ilkokulu, Aşağı Küpkıran İlkokulu, Kuva-i Milliye İlkokulu, Badilli İlkokulu, Karakozan ilkokulu, Bezirhane 50.Yıl İlkokulu’ toplam 7 okuldaki okul öncesi ve ilkokul 1. Sınıf öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kampanya başlatan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri güzel ve anlamlı bir çalışmayı ortaya koydu.

Hazırladıkları atkı bereleri okullara göndererek öğrencilere unutulmadıkları hissi yaşatıp onların sadece bedenlerini değil aynı zamanda yüreklerini de ısıtan üniversite öğrencileri, onlarca çocuğu gülümsemesini sağladı.

Öğretim Görevlisi Esra Ayeş Aslan gerçekleştirdikleri çalışma hakkında yaptığı açıklamada; ‘’Bizler her yıl çeşitli bir etkinliğe imza atmak istiyoruz. Bu kez, soğuk ve zorlu yaşam şartları ile hayatları daha da zorlaşan minik yüreklerin bir nebze de olsa ısınmasında katkıda bulunmak istedik ve çok mutluluk verici bir şey. Bu çalışmalarımızla bizler, 57 kız 54 erkek toplamda 111 öğrenciye ulaştık. Bunun için Çocuk Gelişimi öğrencilerinin kendi elleriyle ördüğü ve her ilmeğe sevgilerini de katıp işledikleri atkı-berelerin okullara gönderdik.’’ İfadelerini kullandı.

Aslan, sınırlı bütçelerinden ve zamanlarından fedakarlık yaparak bu etkinliğe katkı da bulunan öğrencileri canı gönülden tebrik ettiğini belirtti.

Üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan atkı ve bereleri giyen minik öğrenciler de mutluluklarını gönderdikleri fotoğraflarla paylaştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.