DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

ÜLKEMİZİN VERGİ HAFTASI KUTLU OLSUN

23 Şubat-01 tarihleri arasında düzenlenen Vergi Haftası etkinliklerinde Osmaneli Belediye Başkanımız YMM MÜNÜR ŞAHİN, Bilecik Defterdarı Mustafa ŞAHİN, Osmaneli Mal Müdürü Metin CAN, Bilecik SMMMO Başkanı Süleyman KIRAL ve meslektaşlarını ziyaret etti.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’in Vergi Haftası nedeniyle de açıklaması “Vergi Haftası medeniyle tüm meslektaşlarımın ve vergi mükelleflerinin vergi haftalarını kutluyorum.

İlimizde hızla gelişen sanayileşme ve büyüyen ticaret hacmi sonrası vergi tutarlarında önemli artış oluştu. Vergi verme sorumluluğu, kültürü hızla gelişiyor.

Dünyanın en büyük ekonomisi içinde yer alma hedefi olan Türkiye son yıllarda sağladığı ekonomik gelişmelere, vergi konusunda da bir yığın iyileşme ekledi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik, Yeminli Mali Müşavirlik mesleği büyük gelişmeler kaydetti. Meslek mensupları Vergi Daireleriyle birlikte vergi toplanması, vergi adaletinin sağlanması yanında büyük çaba sarfediyor. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik toplumda çok saygın bir meslek haline geldi.

Yine gelişen teknolojiye, iyileşmelere paralel vergi dairelerimiz hızla modernleşiyor. Maliye çalışanları bireysel anlamda iyi eğitime sahip olmalarının yanında vergi hukuku, ticaret hukukuna hakim kişiler haline geldiler.

Vergi haftası nedeniyle yüksek oranda vergi ödeyen mükelleflerimizi de öncelikle kutluyorum. Vergi haftasının vergi sorunlarına iyileştirmeler getirecek, vergi sorumluluğunu geliştirecek konuların tartışıldığı bir hafta olmasını diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

1-11025770_10205469340190916_8573561952425177647_n_resized 3129_resized 4110_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.