DOLAR
32,5014
EURO
34,8251
ALTIN
2.487,86
BIST
9.571,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C

TURİZM KENTİ OSMANELİ İÇİN TURİZME ÖRNEK ŞEHİRLER GEZİLDİ

TURİZM KENTİ OSMANELİ İÇİN TURİZME ÖRNEK ŞEHİRLER GEZİLDİ

Osmaneli Belediyesi, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Bilecik İşkur İl Müdürlüğü, KOSGEB ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğinde programlanan “Mutlu İnsan, Mutlu Esnaf, Mutlu Turist” projesi kapsamında, Osmaneli Esnafları Beypazarı-Göynük ve Taraklı gezisi yaptı.

Mutlu İnsan, Mutlu Esnaf, Mutlu Turist projesi Osmaneli’nde işlemeye başladı. Proje kapsamında Osmaneli ilçesinde, Lokanta, Pastane, Kafeterya, Otel ve Pansiyon işletmeciliği yapan 35 esnaf Beypazarı, Göynük ve Taraklı gezisine katıldı. Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Aydın Yıldız, Bilecik İşkur İl Müdürü Ayhan Tozan, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsa İpçioğlu, Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi sorumlusu Abdullah Tetik’in de katıldığı iki günlük eğitim gezisi Osmaneli Turizmine ışık tutacak bir verimlilikte geçti.

İki günlük gezi sonucunda Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, gezi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Başkan değerlendirmesinde; “Osmaneli ilçemiz tarihi geçmişi ile doğası ile ürün çeşitliliği ile Marmara bölgesinde Turizmin en önemli kenti olma yolunda adımlar atmaktadır. Bu gezimizde bu adımlardan bir tanesidir. Osmaneli’de bulunan konaklarımızın tamirat ve tadilat işleri hızla devam etmektedir. Sokak iyileştirmesi projemiz başlamış bulunmaktadır. Bazı eksiklerine rağmen İçmeler projemiz hayata geçmiştir. Tarihi Kilisenin ihalesi bu günlerde yapılmak üzere. Bakanlık kiliseyi restore ederek tekrar belediyemize iade edecektir, çünkü tapusu bizdedir. Osmaneli ilçemizde Turizmin gelişmemesi için hiçbir neden yoktur. İki gün boyunca gezdiğimiz yerlerden çok daha fazlalarımız vardır. Bu gezi ile ilgili olarak yakın bir zamanda daha geniş bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Siz değerli esnaflarımızla bir araya gelerek, hep birlikte neler yapabilirizi tartışacağız. Osmaneli’yi el birliği içerisinde kalkındıracağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.