DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

TİYATRO GÜNLERİNDE “BIYIK BROTHERS” RÜZGARI

TİYATRO GÜNLERİNDE “BIYIK BROTHERS” RÜZGARI

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Uluslararası Metristepe Tiyatro Günleri’nde “Bıyık Brothers” oyunu sahnelendi.

            Baykuş Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen oyun seyircilerden tam not alırken, Oyun kadına yönelik şiddet hakkında verdiği mesajlar ile dikkat çekti. Yıldırım BEYAZIT, Erkan BEKTAŞ, Timur ÜLKEBAŞ ve Songül DOĞDAŞ gibi oyuncuların rol aldığı tiyatro oyunu, çapkınlık hikayeleri, kadın erkek ilişkileri ve toplumdaki kadın rolü gibi konuları ile seyircisini etkilemeyi başardı. Oyunun sonunda sahneye gelen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Esat ZENCİR oyuncuları tebrik ederek kendilerini festival kapsamında misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bozüyük’te sahne almaktan mutluluk duyduklarını belirten oyuncular ise böylesine güzel bir festival düzenlediği için Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ederek, daha nice festivallerde Bozüyük’te sahne almaktan mutluluk duyacaklarını belirttiler. Daha sonra sahneye plaket takdim etmek üzere ana okulu öğretmeni Nurçin TEMEL davet edildi. TEMEL başarılı oyunculara Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI ve seyirciler adına teşekkür ederek plaket takdim etti. Seyircilerin büyük bir beğeni ile izlediği “Bıyık Brothers” oyuncuları seyirciden uzun süre alkış aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.