DOLAR
32,5865
EURO
34,8497
ALTIN
2.499,00
BIST
9.699,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

TEKKE MAHALLE KONAĞI MAHALLE HALKI İLE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE BULUŞTU

Bozüyük’te Tekke Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve ilçenin ikinci Mahalle Konağı olma özelliğini taşıyan Tekke Mahalle Konağı yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi.

Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’nın “Her Mahalleye Bir Mahalle Konağı Projesi” kapsamında Bozüyük’te ilk olarak Yenidoğan Mahallesi’nde yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan Mahalle Konağı’nın ardından ikincisi de tamamlanan Tekke Mahalle Konağı halkımız ile buluştu. Yaklaşık 7 aylık gibi kısa bir sürede tamamlanan konağın açılış töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Açılış törenine Kaymakamımız Köksal ŞAKALAR, Belediye Başkanımız Fatih BAKICI, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyeleri, Dodurga Belediye Başkanı Selim TUNA, Mahalle Muhtarları, İl Genel Meclis Üyeleri Nizamettin ÇAM ve Oğuz SERTLER, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Kadın Kolları Başkanı Gülcan BAYRAKTAR ve mahalle sakinleri katıldı. Tören öncesinde Başkan BAKICI mahalle sakinleri ile görüşerek onlarla sohbet etti.

Törende ilk olarak söz alan Tekke Mahalle Muhtarı İbrahim BARIT; başta Belediye Başkanı Fatih BAKICI olmak üzere mahalle konağının mahalleye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.  Ardındankonuşan Belediye Başkanımız Fatih BAKICI “ Biz her mahallemize ayrı ayrı hizmet götürmek için çalışan bir ekibe sahibiz, bu mahalleye yapmış olduğumuz sentetik sahanın aynısını 4 eylüle de yaptık ve daha sonra Yeni Doğan Mahallemiz de inşaatı devam eden çalışmamız % 50 seviyelerini geçti ve Yediler Mahallesine de aynı zamanda 2 tane daha sentetik saha yapmaktayız ki çocuklarımız burada rahatça oyunlarını oynasınlar, okulda bu spor dallarında başarılı olsunlar. Yaklaşık olarak 1500’ün üzerinde bayanımızı Çanakkale gezilerine götürdük” dedi. İlçe genelinde devam eden Yeşilkent Parkı projesi, Tekke Mahalle’de sentetik sahanın üzerindeki alanda yapılacak yeşil alan projesi, Yediler Mahallesi Konağı projesi, Kültür Merkezi projesi ve üniversite inşaatının durumu hakkında bilgi veren Başkanımız BAKICI Yediler Mahallesi Konağında günde 70’in üzerinde bayanın spor yaptığını, faaliyete geçen aile hekimliğinin günde 30’un üzerinde hasta muayene edildiğini, düğün salonunun da etkin bir şekilde kullanıldığını söyledi. Tekke Mahalle Konağında da düğün salonuyla, muhtar odasıyla, aile hekimi için hazırlanan odası ile ve özellikle tüm fitness aletleriyle donatılmış spor merkezi ile kullanıma hazır olduğunu söyleyen Başkanımız BAKICI “ biz bundan sonra bayanlarımızın gündüzleri, geceleri de erkekler olmak üzere buradaki spor aletlerinin kullanılmasını istiyoruz” dedi.

Başkanımız BAKICI konuşmasında son olarak Konağın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek konağın hayırlı olmasını diledi. Başkanımız BAKICI’nın ardından söz alan Kaymakamımız Köksal ŞAKALAR’da yaptığı konuşmasında konağın yapımında başta Başkanımız BAKICI olmak üzere, işçisinden mühendisine, müteahhidine kadar emeği geçen herkese teşekkür ederek “Mahalle konağımız hepimize hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın” dedi.

Hayır duaları eşliğinde yapılan açılışın ardından Kaymakamımız ŞAKALAR, Başkanımız BAKICI ve beraberindekiler konağın bölümlerini gezerek incelemelerde bulundu.

Mahalle Konakları Tekke Mah Açılışı Yapıldı 1 Mahalle Konakları Tekke Mah Açılışı Yapıldı 3 Mahalle Konakları Tekke Mah Açılışı Yapıldı 4 Mahalle Konakları Tekke Mah Açılışı Yapıldı 6 Mahalle Konakları Tekke Mah Açılışı Yapıldı 8 Mahalle Konakları Tekke Mah Açılışı Yapıldı 9 Mahalle Konakları Tekke Mah Açılışı Yapıldı 10 Mahalle Konakları Tekke Mah Açılışı Yapıldı 12

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.