DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Tek Karede Zeytinburnu’nu Anlat

Tek Karede Zeytinburnu’nu Anlat

Zeytinburnu’nu anlatan en iyi kareyi yakalamak için bu yıl 6’ncısı düzenlenen Geleneksel Zeytinburnu Fotoğraf Yarışması’na, katılımlar tüm hızıyla devam ediyor. Birincinin 6 bin TL ile ödüllendirileceği yarışmaya başvurular 2 Aralık Cuma günü sona erecek.

Zeytinburnu Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle organize edilen Zeytinburnu Geleneksel Fotoğraf Yarışması’nda katılımlar tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl 6’ncısı düzenlenen fotoğraf yarışmasının amaç, Zeytinburnu’nun herhangi bir bölgesinde çekilmiş, renkli veya siyah-beyaz bir fotoğrafla en iyi görüntü ve kompozisyonu yakalayabilmek.

Ünlü Foto Muhabir Ara Güler’in seçici kurul üyeleri arasında yer alacağı jüride; Prof. Dr. Sabit Kalfagil, Haluk Çobanoğlu, İsmail Küçük, Murat Gür, Mustafa Yılmaz ve Süleyman Gündüz gibi usta fotoğraf sanatçıları da yer alacak.

55 BİN TL ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASINA YOĞUN İLGİ

Yarışmacıların en fazla 4 adet fotoğrafla katılabileceği mücadelenin sonunda; Birinci 6 bin, İkinci 4 bin, üçüncü 3 bin, Mansiyon Ödülü (5 adet) 2 bin, Zeytinburnu Belediyesi Özel Ödülü bin 500, Jüri Özel Ödülü bin, Sergilenmeye Değer Eserler (60 adet) 500 TL ile ödüllendirilecek. Ayrıca yarışmada dereceye giren isimler, para ödülünün yanı sıra fotoğraflarını sergileme ve Zeytinburnu’nu anlatan birçok tanıtım filminde ve kitaplarında yer alma fırsatını da yakalayacak. 12 Aralık 2016 Pazartesi günü sonuçların açıklanacağı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafçılar, ödüllerine 24 Aralık 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan sergi ve ödül töreninde kavuşacak.

Sadece online başvurunun kabul edildiği fotoğraf yarışmasına katılmak isteyen yarışmacıların “www.tfsfonayliyarismalar.org” adresinden kayıt yaptırmaları yeterli.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.