DOLAR
32,3370
EURO
35,1476
ALTIN
2.242,33
BIST
8.741,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
7°C
Cuma Parçalı Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
16°C

TB2L’nin son sırasına demir attılar

Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, İstanbul’da Tenis Eskrim Dağcılık Kulübüne mağlup oldu.

 

Caferağa Kapalı Spor Salonu’nda oynanan TB2L B Grubu 14. hafta müsabakasında Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü deplasmanda Tenis Eskrim Dağcılık Kulübünden 13 sayı fark yedi.

Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü maça Burak Sarı, Çağlar Gürle, Serhat Hot, Emir Muratoğlu, Mert Yavi beşi ile başladı.

İlk periyod 24-18’lik ev sahibi takım üstünlüğü ile geçildi.

 

İkinci periyota da etkili başlayan ev sahibi ekip 24 sayı bulurken potasından sadece 13 sayı gördü. Devreye Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü 48-31 önde girdi. Üçüncü periyotta Tenis Eskrim Dağcılık Kulüb’nün Ahmet Demirhan ve İbrahim Arda Demirci ile bulduğu sayılara Ferit Deniz ve Mert Yavi ile karşılık veren Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü bu periyotta 19 sayı üretebildi. Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü son periyoda 71-50’lik skorla girdi.

 

Son periyotta da Utku Yücedağ ile etkili olan Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü maçı 87-74 kazandı. Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü kazandığı bu sonrası puanını 20’ye çıkarırken düşme hattından kurtulmayı başardı. Bu mağlubiyet sonrası Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü ligin ikinci yarısında oynanan 5 maçı da kaybederek 15 puanla son sıraya demir attı.

 

Öte yandan ligin devre arasında alınan oyunculara rağmen hiç galibiyet alamayan Bilecik Belediyesi Basketbol Kulübü, ligin ilk yarısı da sadece 2 galibiyet almıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.