DOLAR
32,3148
EURO
35,1033
ALTIN
2.293,10
BIST
9.049,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

TAŞ PLAK DÖNEMİ SOLİSTLERİNİN ESERLERİ BİLECİK’TE SESLENDİRİLDİ

TAŞ PLAK DÖNEMİ SOLİSTLERİNİN ESERLERİ BİLECİK’TE SESLENDİRİLDİ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ’’2018 Kültür ve Sanat Etkinlikleri’’ kapsamında; Bilecik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Taş Plak Dönemi Solistlerinin eserleri seslendirildi.

Bilecik Belediyesi 2018 Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında vatandaşlarımız, Şubat ayında birbirinden güzel aktivite ile buluşmaya devam ediyor.

Bileciklileri, her ay birbirinden güzel konu ve konukları ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Şubat Ayı Kültür ve Sanat Etkinliklerinde, birbirinden önemli etkinlik gerçekleştiriliyor.

Bilecik Belediyesi Müzik Kursları kapsamında her yıl yüzlerce öğrenciyi müzik ve sanatsal aktivitelerle buluşturan Bilecik Belediyesi, hemşehrilerimizi; Bilecik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından verilen konser ile buluşturdu.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültürve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen programda; Türk Sanat Müziği Koro Şefi Tuncay Dağlı yönetiminde Türk Sanat Müziğinin en güzel şarkıları yeniden hayat buldu.

Program sonunda Koro Şefi Tuncay Dağlı ve beraberindeki müzik ekibine teşekkür eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’te güzel bir akşamı daha geçirdiklerini belirtti.

Kültür ve Sanat alanında Bilecik’te güzel çalışmaların sergilendiğine vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ‘’Ben öncelikle böyle sanat ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirmemizde bizlerin yanında yer alarak destek verdiğiniz için bütün hemşehrilerime teşekkür etmek istiyorum. Belediyemiz Şubat Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Bilecik Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Türk Sanat Müziğimizin son yüz yılından günümüze adını sanat müziğinde altın harflerle yazan, değerli üstadların eskimez eserlerini, değerli müzisyen kardeşlerimizden dinledik.
Türk Sanat Müziği Koro Şefi Tuncay Dağlı yönetiminde Türk Sanat Müziğinin en güzel şarkılarının seslendirildiği gecede, geceye katılan müzikseverler, koromuzun ve solistlerin söylediği şarkılara büyük bir coşkuyla eşlik etti. Müzik çalışmalarımız başlangıçta bir fidandı, dallandı budaklandı ve çınar haline geldi. Bu akşam bizlere müzik ziyafeti sunan başta koro şefimiz Tuncay Dağlı hocamıza ve tüm müzisyen kardeşlerime teşekkür ediyorum. Cenabı Allah, bizlerin bu birlikteliğini hiçbir zaman bozmasın. Sınır boylarında vatanımızın korunmasında canlarını feda eden Aziz kahramanlarımızın yardımcısı olsun. Bu vazifede şehit düşen askerlerimize ve güvenlik güçlerimize de Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Bizler her zaman bir ve beraber olarak olursak hiçbir güç bizleri bölemez ve zayıflatamaz ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı etkinlik sonunda Koro Şefi Tuncay Dağlı’ya Bilecik toprağından yapılan hediyelik vazo taktim ederken Koro Şefi Dağlı da katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür ederek, hediyelik taş plak taktim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.