DOLAR
32,3744
EURO
35,0015
ALTIN
2.325,97
BIST
9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

SPORTİF YATIRIMLAR MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI

26.02.2018
A+
A-

SPORTİF YATIRIMLAR MEYVESİNİ VERMEYE BAŞLADI

BİLECİK GENÇ KIZLAR VOLEYBOL LİGİNDE KIYASIYA REKABET SÜRÜYOR

Bozüyük’te gençlerin spora yönlendirilmesi ve yeteneklerini geliştirmeleri için yapılan yatırımlar meyvesini vermeye devam ediyor.

Çeşitli spor dallarında, farklı kategorilerde devam eden spor okulları kapsamında il ve ilçe genelinde pek çok genç lisans alarak spor hayatlarını sürdürürken, katılımın en yoğun olduğu voleybol dalında oynanan maçlarda rekabet devam ediyor. Bilecik genç kızlar voleybol liginin cumartesi günü oynanan müsabakalarında Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Genç Kızlar Voleybol Takımı evinde, Bilecik Belediyesi Genç Kızlar Voleybol takımını ağırlarken, kıyasıya rekabetin yaşandığı maç Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor’un 3-0’lık galibiyeti ile sonuçlandı. Bozüyük Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçı izleyen Belediye Başkanı Fatih BAKICI, maç sonunda sahaya gelerek, rakip takımı mücadelesi için tebrik etti, Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Genç kızlar voleybol takımına da başarılarının devamını diledi.

Şu ana kadar oynanan 3 maçın 3’ünü de kazanan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Genç Kızlar Voleybol Takımı 9 puanla 1. Sıradaki yerini korurken Osmaneli Belediye Spor’un 3 maç 2 galibiyet 1 mağlubiyet ile 6 puanı, Bilecik Gençlik Spor’un 3 maç 1 galibiyet 2 mağlubiyet ile 3 puanı, Bilecik Belediyesi’nin 3 maç 3 mağlubiyet ile 0 puanı bulunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.