DOLAR
32,5056
EURO
34,8227
ALTIN
2.491,24
BIST
9.539,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

SOSYAL DENGE TAZMİNATI SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

SOSYAL DENGE TAZMİNATI SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai KARSLI ve Bilecik İl Başkanı Güray KARAMANKAYA ile bir araya geldi.

Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ile Bozüyük Belediyesi arasında, Bozüyük Belediyesi’nde çalışmakta olan memurlara yönelik 01.01.2018 – 31.12.2019 dönemini kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında yapılan görüşmede Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai KARSLI Belediye Başkanı Fatih BAKICI’dan ilçede yapılan çalışmalar ve belediye faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından imzaları atan Bozüyük Belediyesi Başkanı Fatih BAKICI ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai KARSLI birbirlerini tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Ziyaret sonunda Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai KARSLI tüm bu süreçte çalışanlarının hakları için çalışan ve kendilerine çalışmalarında her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya fincan takımı hediye etti. Toplantı sonunda taraflar yapılan düzenlemelerin ve sözleşmenin tüm memurlara hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.