DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

SÖĞÜT ŞENLİKLERİNE GELEN MİSAFİRLERİ VE YÖRÜKLERİ SELAMLADI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI, SÖĞÜT ŞENLİKLERİNE GELEN MİSAFİRLERİ VE YÖRÜKLERİ SELAMLADI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve birim müdürleri, bu yıl 733’üncüsü düzenlenecek olan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ne katılmak üzere Bilecik’in Söğüt ilçesine gelen misafirleri ve yörükleri, kıl çadırlarında selamlayarak, ‘Hoşgeldiniz’ dedi.

Yurdumuzun dört bir yanından, gelen yörük dernekleri ve bağlı oldukları federasyonlarının temsilcileriyle üyeleri, Söğüt Şenlikleri için hazırlanan alanda yerlerini alarak, etkinliklere katıldılar.

İl Belediye Başkanı olarak konukları tek tek selamlayarak, ‘Hoşgeldiniz’ ifadelerini aktaran Başkan Selim Yağcı, törendeki tüm misafirlerle tek tes selamlaşarak, yörelere ait ikramların tadına baktı.

Bilecik Belediyesi tarafından kurulan çadırda misafirleri ağırlayan Başkan Selim Yağcı, konuklara Bilecik’e ait tatlardan ikram ederek, sohbet etti.

Törenler hakkında kısa bir açıklamada bulunan Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:
”733.’sünü gururla kutladığımız bir kutlu geleneğin içerisindeyiz. Gerçekten, birlik ve beraberlik hamurunun karıldığı Osmanlı topraklarında, böyle bir geleneği sürdürmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Biz de Bilecik Belediye Başkanlığı olarak bu geleneği sürdürme adına, çadır kurarak, gelen misafirlerimize ev sahipliği yapıyoruz. Bundan dolayı çok mutluyuz.” dedi.

Yörük ve misafirler tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Selim Yağcı, misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

DSC_4725_resized DSC_4699_resized

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.