DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

SİYASET VE İŞ DÜNYASI TSO İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

SİYASET VE İŞ DÜNYASI TSO İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ

Bozüyük’te siyaset ve iş dünyası Ticaret ve Sanayi Odası tarafından verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

            Süreç düğün salonunda düzenlenen iftar programına siyaset ve iş dünyasından pek çok isim katıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte iftar programına katılanlar oruçlarını hep birlikte açtı. İftar yemeğinin ardından Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç tarafından bir konuşma yapıldı. Doğan Tunç konuşmasında, ” 2013 yılından bu yana, siz değerli üyelerimiz ile bir araya geldiğimiz iftar yemeği programımıza hepiniz hoş geldiniz. Geçtiğimiz ay gerçekleştirdiğimiz oda organ seçimlerimiz ile odamızın yeni meclisi, yönetim kurulu ve meslek komitelerimiz ile disiplin kurullarımızı oluşturmuş bulunuyoruz. Görev alan arkadaşlarımız ile birlikte siz değerli üyelerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz. Bir araya geldiğimiz her fırsatta, üyelerimiz ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyor ve sorun ve önerimizi paylaşma fırsatı buluyoruz. İftar programımıza katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

            Mehmet Doğan Tunç’un ardından konuşan Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent; iftar programına katılan tüm konuklara hoş geldiniz diyerek,oda faaliyetleri, yapılan seçimler ve çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Buğra Levent; “7 Mayıs 2013 tarihinde göreve geldiğimizde en büyük hedefimiz odamıza yeni bir hizmet binası kazandırmaktı, çok şükür bugün bu hedefimizi gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bunun yanı sıra alt yapı, ulaşım, enerji vb. sorunları hızla çözümlenen ve hızla yeni yatırımcılara açılan organize sanayi bölgemiz mevcut. Farklı sektörlerdeki firmaların bu bölgemizde yer alması bizlere ayrıca güç ve değer katmaktadır. Bugün hali hazırda bin 75 üyemize oda olarak hizmet veriyor, onlardan gelen talep ve sorunların çözümü noktasında gerekli çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz, Bu doğrultuda gelişen Bozüyük ekonomisinde işletmelerimizin yurt içi ve yurt dışı fuarlarında yer almaları bizleri son derece memnun ediyor” dedi. Bölgedeki Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma ajansı, KOSGEB, İŞ KUR, seramik kümeleri, genç ve kadın girişimlerimiz oda olarak bizlerin vazgeçilmez paydaşlarıdır.Bizler bu paydaşlarımız ile birlikte bölgemiz için neler yapabiliriz noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. TSO Başkanı Buğra Levent, salonda bulunan tüm konuklara, iftar programına katıldıkları için teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

            İş ve siyaset dünyasından pek çok ismin katıldığı iftar yemeğine, TBMM Başkan Vekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut Bıçakcı, eski Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat Günhan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belde Başkanı Selim Tuna, TSO üyeleri, bazı kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.