DOLAR
32,5570
EURO
34,8917
ALTIN
2.432,06
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Şişecam Cam Ambalaj CphI Ecza Fuarında

Şişecam Cam Ambalaj Geniş Ürün Yelpazesiyle CphI Ecza Fuarı 2017’ye katılacak

Türkiye’de ecza sektörünün tek cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj, 8-10 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen İlaç Fuarı CPhI İstanbul 2017’de sektöre yönelik ürünlerini sergileyecek. İstanbul Kongre Merkezi’nde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan ve Avrasya’nın en büyük ilaç fuarı CPhI İstanbul’a katılmaya hazırlanan Şişecam Cam Ambalaj, fuarda geniş ürün çeşitliliğini ve üretim kabiliyetini ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

21.02.2017 – Avrupa’nın ve dünyanın beşinci büyük cam ambalaj üreticisi Şişecam Cam Ambalaj, 8 – 10 Mart 2017 tarihleri arasında bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Avrasya’nın en büyük İlaç Fuarı CPhI İstanbul 2017’de geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Şişecam Cam Ambalaj, İstanbul Fuar Merkezi’nde eczacılık sektörüne yönelik olarak düzenlenecek olan fuarda cam ambalaj konusundaki uzmanlığını bir kez daha gözler önüne serecek.

Eczacılık sektörüne yönelik olarak hem bal hem de beyaz renkte cam ambalaj üretim kabiliyetine sahip olan Şişecam Cam Ambalaj, Eskişehir’deki fabrikasında ecza şişesi üretiminin gereklerinden biri olan “Temiz Oda” uygulamasına da sahip. Yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alana kurulmuş olan “Temiz Oda” uygulaması her yıl akredite bir kuruluş olan I.C.C.E. (Uluslararası Temiz Oda Kontrol ve Mühendislik-International Cleanroom Control and Engineering) tarafından ISO Class 8 şartlarını garanti etmek üzere onaylanıyor. Aynı zamanda EP (Avrupa Farmakopesi-European Pharmacopoeia) standartlarına da uygun olan bu alanda ürün, ambalaj malzemeleri, ekipman ve personelden alınan örneklerle mikrobiyolojik analizler yapılıyor. Türkiye’de ecza sektörüne cam ambalaj üreten tek üretici konumundaki Şişecam Cam Ambalaj, birçok ulusal ve uluslararası firmanın tedarikçisi konumunda bulunuyor.
4 kıta ve 25 ülkeden 200’ü aşkın markayı Türkiye’de buluşturmaya hazırlanan CPhI İstanbul 2017, Türkiye’nin ilaç sektörü ve sektöre hizmet veren tedarikçilerini bir araya getirecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.