DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

SİNEMA FESTİVALİ HAFTA SONUNDA DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

SİNEMA FESTİVALİ HAFTA SONUNDA DA YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bozüyük Metristepe Sinema Festivali hafta sonunda da yoğun ilgi gördü.

Türk sinemasının son dönemdeki en iyileri arasında gösterilen “Fetih 1453”, “Aile Arasında” ve ” Ayla”  adlı üç film hafta sonunda seyircisi ile buluştu. Cuma akşamı seyircisi ile buluşan Fetih 1453 filmi, tarihimizin şanlı sayfaları arasında yer alan İstanbul’un fethinin en iyi şekilde anlatırken, filmde Fatih Sultan Mehmet’in muhteşem zekası bir kez daha gözler önüne serildi. Sinema festivalinde Cumartesi akşamı ise seyirci karşısına çıkan “Aile Arasında” filmi Engin Günaydın’ın muhteşem oyunculuğu ve senaryosu ile izleyiciyi kahkahaya boğdu. Birbirinden komik sahnelerin olduğu film Bozüyüklü vatandaşlardan tam not aldı. Bozüyük Belediyesi Açık Hava Sinema Festivalinde hafta sonunun son filmi ise Pazar akşamı beyaz perdede yer alan ve son döneme damgasını vuran “Ayla” filmi oldu. Kore harbinin konu alındığı bu filmde gerçek yaşanmış bir olay anlatılırken, duygu dolu sahnelerin yer aldığı filmde bazı seyirciler gözyaşlarına hakim olamadı.

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Festivalinde bu akşam ise Şahan Gökbakar’ın komedi filmi “Osman Pazarlama” seyircisi karşısına çıkacak. Yeşilkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı amfi tiyatroda saat 21:00’de yapılacak film gösteriminin yine yoğun ilgi görmesi beklenirken, her akşam olduğu gibi Bozüyük Belediyesi Halk Otobüsleri ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet verecek.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.