DOLAR
32,3652
EURO
34,9611
ALTIN
2.325,56
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Sibel Can hayranlarıyla buluşuyor

Fantezi müziğinin güçlü seslerinden Sibel Can, yaz boyu bir çok ilde verdiği konserlere sonbaharda da devam ediyor. Kendine özgü sesi, yorumu ve danslarıyla sahnesi en çok beğenilen isimlerden olan güzel sanatçı 29 Eylül’de saat 21.15’te ……

Şarkıları ve danslarıyla izleyenleri mest eden Sibel Can, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği sonbahar konserleri kapsamında 29 Eylül Cuma akşamı Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alıyor.

Fantezi müziğinin güçlü seslerinden Sibel Can, yaz boyu bir çok ilde verdiği konserlere sonbaharda da devam ediyor. Kendine özgü sesi, yorumu ve danslarıyla sahnesi en çok beğenilen isimlerden olan güzel sanatçı 29 Eylül’de saat 21.15’te Bursa Açıkhava Tiyatrosu’nda yine izleyenleri büyüleyecek.

Geçmişten bugüne sevilen şarkılarını Bursalı hayranları için seslendirecek olan Sibel Can, yeni albümünden şarkılarına da yer verecek. Güzel sanatçı sesiyle olduğu kadar sahnedeki bitmeyen enerjisi ve güzel danslarıyla de izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak.

TARİH: 29 Eylül Cuma

SAAT: 21.15

YER: Bursa Açık Hava Tiyatrosu

 

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.