DOLAR
32,4756
EURO
34,7626
ALTIN
2.478,14
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Okçuluk Kulübü öğrencileri, 2. Üniversitelerarası Türk Okçuluğu Bilgi Yarışmasında 2017-2018 Türkiye 2.’si oldular.

Okçuluk Vakfı tarafından Antalya’da düzenlenen ve 75 kulüpten 631 sporcu mücadele ettiği yarışmaya Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Okçuluk Kulübü öğrencileri Esra Kevenci, Oğuzhan Oğuz ve Hüseyin Özkan katıldı.

Düzenlenen Ruz-ı Hızır Turnuvasında yarışan öğrenciler, büyük bir başarıya imza atarak, Bilecik’e dereceyle döndüler.

ÖĞRENCİLERDEN BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’A ZİYARET

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Gürkan Danık, Belediye Başkanı Nihat Can’ı, ziyaret ederek, başarılarından duydukları mutluluğu paylaştı.

Belediye Başkanı Nihat Can, Konsey Başkanı Gürkan Danık ve beraberindeki öğrencilere ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Nihat Can, alınan ödülün Bilecik ve Şeyh Edebali Üniversitesi’ni tanıtma anlamında güzel bir çalışma olduğunu kaydetti.

Bilecik Belediyesi’nin her zaman eğitimin ve gençlerin yanında olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Nihat Can, gençlere başarılar diledi.

Konsey Başkanı Gürkan Danık ise kulüp olarak, elde edilen başarıdan duydukları memnuniyeti belirterek, ‘’Sağ olsun arkadaşlarımız girdikleri yarışmada güzel bir dereceyle döndüler ve hem ilimizi hem de üniversitemizi çok iyi bir şekilde temsil ettiler. Ziyaretimiz ile Belediye Başkanımıza yeni görevinde kolaylıklar diledik ve sevincimizi Belediye Başkanımız ile paylaşmak istedik. Ben bu anlamda bizlere katkı sunan Belediye Başkanımız Nihat Can ve yarışmada dereceyle dönen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. ‘’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.