DOLAR
32,3674
EURO
34,9625
ALTIN
2.325,24
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

‘’SESSİZ ÇIĞLIK’’ ADLI TİYATRO OYUNU AYAKTA ALKIŞLANDI

‘’SESSİZ ÇIĞLIK’’ ADLI TİYATRO OYUNU AYAKTA ALKIŞLANDI

Bilecik Belediyesi 2018 Mart Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında sahne alan ‘’Sessiz Çığlık’’ adlı tiyatro oyunu, tiyatroseverler tarafından ayakta alkışlandı.

            Bileciklileri her ay birçok kültür ve sanat etkinliği ile buluşturan Bilecik Belediyesi, Sessiz Çığlık adlı yeni bir oyunu, tiyatro severlerin beğenisine sundu.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan tiyatro oyunu, katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı.

Bilecik Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl faaliyetlerine başlayan Bilecik Şehir Tiyatroları oyuncularının sahne aldığı oyunda; gençlerin uyuşturucu ile mücadelesi ve aile yaşantılarından kesitler sunuldu.

Oyun sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan  Tiyatro Oyuncusu ve Yönetmen Tülay Doğan, Bilecik’te tiyatro sanatında geldikleri noktaya işaret ederek, gençlerle daha güzel projeler gerçekleştireceklerine olan inancını kaydetti.

Usta Oyuncu Ercüment Doğan ise Bilecik Belediyesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi işbirliğinde birçok konuda olduğu gibi tiyatro sanatında da önemli çalışmaların yapıldığı belirtti. Sessiz Çığlık oyununun yazılış ve uyarlanış hikayesine değinen Doğan, amaçlarının uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklara karşı mücadeleyi tiyatro ile vermek olduğunu kaydetti.

Bilecik Şehir Tiyatrosu olarak güzel bir performansın sergilendiğine vurgu yapan Doğan, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.