DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

Seramiksan’ın 2017 koleksiyonunda yer alan mermer efektli tasarımlar

SERAMİKSAN’DAN MERMERİN MİNİMALİST YORUMU

Mermerin çarpıcı güzelliğini mekanlara yansıtan Seramiksan, zamanın ötesinde tasarımlar sunuyor.

Dünyanın en ünlü mermerlerinden ilham alarak oluşturduğu tasarımlarıyla dikkat çeken Seramiksan, mermerin sade, asil, şık havasını evinize getiriyor. Mekanlara derinlik katan mermer görünümünün yansıdığı tasarımlar, sezonun öne çıkan trendleri arasında yer alıyor.

Seramiksan’ın 2017 koleksiyonunda yer alan mermer efektli tasarımlardan New Orleansve Calacata Marmi ise bu yaza damga vuruyor.

Mermerin asaletinin yansıtıldığı New Orleans serisi, beyaz rengiyle dingin bir atmosfer sunarken her mekana kolayca uyum sağlıyor. Estetik görünümüyle de tarz mekanlar yaratıyor.

Dünyada en çok beğenilen mermerler arasında yer alan, İtalya’nın ünlü Calacatta mermerinden ilham alan Seramiksan, Calacata Marmi serisi ile mermerin hem sadeliğine hem de şıklığına vurgu yapıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.