DOLAR
32,4962
EURO
34,7711
ALTIN
2.487,71
BIST
9.539,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

SELİM YAĞCI EĞİTİM CAMİASI ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI EĞİTİM CAMİASI ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Selim Yağcı; İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Okul Müdürlerinin katıldığı kahvaltıda öğretmenlerle bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Sultaneli Yöresel Lezzetler Evinde gerçekleştirilen programda, Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizdeki okul müdürleri ile eğitime dair fikir alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirilen toplantı hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı ”İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarımız ve Okul Müdürlerimizle düzenlemiş olduğumuz sabah kahvaltısında bir araya geldik. Eğitim ve Öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle bir araya geldiğimiz programda, eğitim camiamızın çok değerli neferleriyle istişarelerde ve değerlendirmelerde bulunduk. Eğitim noktasında bugüne kadar yaptığımız çalışmalar ve 2018 yılında yapacağımız projeler hakkında bilgilerde bulunduk. Bilecik Belediyesi olarak bizim yatırım ve projelerimizde eğitim en başta gelen alanlardan birisidir. Çünkü her zaman da söylediğimiz gibi eğitime ve çocuklarımıza yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğu düşüncesindeyiz.

Eğitimcilerimizin daha iyi imkan ve ortamda öğrencilerimize daha iyi bir eğitim vermeleri amacıyla eğitime olan katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı yavrularımızı yetiştiren eğitimcilerimize teşrifleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ise gerçekleştirilen toplantıda eğitime dair önemli görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.