DOLAR
32,3787
EURO
35,0516
ALTIN
2.326,54
BIST
9.076,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

SELİM YAĞCI AVRUPA 3.’SÜ OLAN SPORCUMUZU KABUL ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI TAEKWONDODA AVRUPA 3.’SÜ OLAN SPORCUMUZU KABUL ETTİ
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Antalya’da düzenlenen ve 89 kulüp bin 475 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen (5th. Eoropean Taekwondo Clubs Championships) Avrupa Kulüpler Şampiyonasında; Bilecik Belediyesi Taekwondo Kulübümüz adına +73 kilogramda yarışan ve Avrupa 3’üncüsü olan sporcumuz Nuriye Betül Kurt ve Antrenörü Alper Bayraktar’ı, kabul etti.
Bilecik Belediyesi Sporcusu Nuriye Betül Kurt ve Antrenörü Bayraktar’ın, Bilecik’i çok güzel bir şekilde temsil etmesinden ve başarıyla dönmesinden duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, sporcu ve antrenör Bayraktar’ı tebrik etti.
Bilecik’in son zamanlarda özellikle bireysel sporlarda güzel başarılar elde ettiğini ve kendilerinin de bundan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Bilecik Belediyesi Taekwondo Kulübü Sporcumuz Nuriye Betül Kurt, Bilecik’imizi, Antalya’da düzenlenen uluslararası boyuttaki organizasyonda yer aldı ve büyük bir başarıyla döndü.  İlimiz ve ülkemizi Milli Takım adına temsil eden Sporcumuz Nuriye Betül Kurt ve Antrenörümüz Alper Bayraktar’ı tebrik ediyorum. Bizlere böyle büyük bir onuru yaşattıkları için ayrıca teşekkür ediyor, güzel başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Sporcu Nuriye Betül Kurt ve Antrenörü Alper Bayraktar ise Bilecik’i güzel bir şekilde temsil ettikleri için duydukları memnuniyeti belirterek, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya teşekkür etti.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretin sonunda sporcu Nuriye Betül Kurt’a, tablet hediye etti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.