DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
ALTIN
2.282,74
BIST
8.981,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

SARAYCIK KAVŞAĞINA TRAFİK SİNYALİZASYONU

SARAYCIK KAVŞAĞI’NDA TRAFİK SİNYALİZASYON ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bozüyük çevre yolunun Saraycık kavşağında trafik sinyalizasyon çalışmalarına başlandı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yapmış olduğu olumlu görüşmeler neticesinde Saraycık Caddesi üzerinde trafik sinyalizasyon çalışmalarına başlandı. Konu hakkında bilgi veren Başkan BAKICI “Saraycık Kavşağımız irili ufaklı çok sayıda kazanın yaşandığı, pek çok vatandaşımızın yaralanarak yada maddi açıdan zarar gördüğü bir kavşağımızdı. Bu kavşağımızı daha güvenli bir hale getirebilmek amacıyla başlattığımız çalışmalar olumlu sonuç verdi ve trafik sinyalizasyon çalışmalarımız başladı. Ben bu nedenle Karayolları Bölge Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından çalışmaları başlatılan, pek çok maddi hasarlı ve yaralanmalı kazaların meydana geldiği kavşak; yapılacak trafik sinyalizasyon çalışmaları ile çok daha güvenli bir hale getirilerek kazaların en aza indirilmesi hedefleniyor. Trafik sinyalizasyonu; kavşak bölgesinde Saraycık yolu köprü geçişi, otoban giriş çıkışları, köprü giriş çıkışları olmak üzere tüm tali ve ana yollarda yapılarak faaliyete geçirilecek.

SARAYCIK KAVŞAĞI 1

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.