DOLAR
32,3408
EURO
35,1103
ALTIN
2.238,47
BIST
8.783,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
8°C
Bilecik
8°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

ŞAMPİYONLUĞA İKİ ADIM

ŞAMPİYONLUĞA İKİ ADIM

Bu sezon 23. maçına çıkan takımımız 1308 Osmaneli Belediye Spor, deplasmanda Söğüt Sporu 3-1 yenerek haftayı lider kapattı. Oynadığı 23 maçta; 21 galibiyet,1 beraberlik ve 1 yenilgi alan 1308 Osmaneli Belediye Spor, şampiyonluk için Bilecik Spor ile oynayacağı son maçı bekliyor.

Şampiyonluk maçına iki hafta kala Belediye Başkanı Münür ŞAHİN, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “1308 Osmaneli Belediye Spor’u Söğüt Spor karşısında aldığı galibiyetten dolayı kutluyorum. Bilecik Spor, Söğüt Spor maçını kayıpsız geçerse son maç final olacak. Son haftadaki mücadeleleri ve başarıları nedeniyle 1308 Osmaneli Belediye Sporu ve Bilecik Sporu kutluyoruz. Sonuçta spor, kardeşlik ve dostluktur. Son derece centilmence geçeceğine inandığımız final maçı için Osmaneli ve Bilecik dostluğuna yakışan ortamı yaratacağımızdan ve misafirlerimizi en güzel şekilde, centilmence ağarlayacağımızdan herkes emin olabilir.

Teröre karşı büyük mücadelelerin verildiği Suriye’de, Irak’ta ve Güneydoğu’da gözünü kırpmadan şehadete yürüyen emniyet güçlerimiz, Türk Silahlı Kuvvetlerindeki askerlerimiz ve görevlilerimiz ortak gururumuzdur. Birlik ve beraberliğimiz her şeyin üzerinde.

1308 Osmaneli Belediye Spor olarak sporun hemen hemen her branşında faaliyet gösteriyoruz. Kulüp olarak hedefimiz; “üst liglere ve milli takımlara sporcu yetiştirmek”. Bunun için alt yapıya çok önem veriyoruz ve çok iyi yoldayız. Futbolda her yıl final oynadık. Bu sezon oynayacağımız final maçı sonrası rakibimiz Bilecik Spor’a saygı duyuyoruz. Ama bu yıl “Şampiyon” olacağımıza inanıyoruz. Sürekli gelişen altyapımız, Sedat MEMİŞ hocamızın ve yardımcılarının büyük katkılarıyla, Başkanımız Hayati KABA’nın, 1308 Osmaneli Belediye Spor yöneticilerimizin özverili çalışmaları, büyük taraftarımızın destekleriyle bu yılı “Şampiyonluk” ile taçlandırmak istiyoruz.

1308 Osmaneli Belediye Spor – Bilecik Spor maçı dostluk, kardeşlik içinde centilmence maç olacak. İnşallah sahada sporcuların centilmence mücadelesine, saha dışı faktörler etki etmez ve hepimiz maç sonu güzel futbolu konuşur, kazananı hep birlikte alkışlarız.

Bu sezonda ligimizde mücadele eden tüm takımları tekrar kutluyoruz. Final maçına kadar gelen 1308 Osmaneli Belediye Spor ve Bilecik Spor sporcularını, yöneticilerini, hocalarını ve taraftarlarını başarıları için kutluyorum. Her iki takımımıza da final maçında başarılar diliyorum. Bizim gözümüzde her iki takım da şampiyon olmuş ve şampiyonluğu hak etmiştir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.