DOLAR
32,5900
EURO
34,7889
ALTIN
2.408,69
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

SAĞLIKLI YAŞAM, DOĞAYA SAYGI İÇİN ”YEŞİL BİSİKLET İLE SAĞLIK İÇİN PEDALLA

SAĞLIKLI YAŞAM, DOĞAYA SAYGI İÇİN ”YEŞİL BİSİKLET İLE SAĞLIK İÇİN PEDALLA
Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde doğaya duyarlı, çevre ve hayat dostu, sağlıklı yaşam ve çevreci ulaşım aracı olan bisiklet kullanımına farkındalık oluşturmak adına ”Yeşil Bisiklet” Sağlık İçin Pedalla adlı proje hayata geçiriyor.
Haftanın belirlenen günlerinde düzenlenecek olan doğa bisiklet turları ile haftanın teması oluşturularak, bisiklet turlarının yanısıra çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak.
Sağlıklı Kentler Birliği üyesi olan ve şu ana kadar çevreyi koruma ve doğaya saygı anlamında birçok örnek projeye imza atan Bilecik Belediyesi, Bisikletliler Derneği işbirliğinde karbon ayak izini minimize etmek ve sağlıklı yaşama duyarlı yeni nesillere örnek teşkil edecek Yeşil Bisiklet projesi ile 7’den 70’e tüm kitlelere ulaşmayı hedefliyor.
”Sağlığını Koru, Çevreni Koru”, ”Sağlıklı Yaşam İçin Yeşil Bisiklet”, ”Hareketli ve Sosyal Yaşam”  sloganları çerçevesinde gerçekleştirilecek olan etkinlikte bisiklet kullanımında farkındalık oluşturmanın yanı sıra doğaya saygı ve doğanın korunmasının önemi anlatılacak.
Vatandaşlarımızı birbirinden güzel ve anlamlı programlarla buluşturan Bilecik Belediyesi; Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde güzel bir etkinliği daha gerçekleştiriyor.
  Spor eğitmenleri eşliğinde bisiklet ve yürüyüş şeklinde düzenlenecek olan etkinlik kapsamında, Ertuğrulgazi Mahalle Konağı ile Kent Ormanı Tesisleri arasındaki parkurda bisiklete binilecek ve yürüyüş yapılacak.
Her yaş grubuna uygun ve bütün vatandaşlarımızın katılabileceği etkinliğin ilk etabı 4 kilometre ikinci etabı 4 kilometre olmak üzere 8 kilometre şeklinde gerçekleştirilecek.
17 Ağustos Perşembe günü saat: 18:30’da Ertuğrulgazi Mahalle Konağı önünde başlayacak olan aktiviteye bütün vatandaşlarımız davetlidir.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.